Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce planuri are fetița cea mare a Andreei Antonescu cu surioara ei. Vedeta i-a îndeplinit Siennei cea mai mare dorință

Ce planuri are fetița cea mare a Andreei Antonescu cu surioara ei. Vedeta i-a îndeplinit Siennei cea mai mare dorință
Botezul micuței Venice, bebelușa Andreei Antonescu, a fost un adevărat regal, iar Sienna, surioara mai mare a fost în culmea fericirii.

Domnișoară în adevăratul sens al cuvântului, fetița a vorbit despre un lucru pe care nu l-a știut nimeni până acum.

„Eu nu vreau să plângă fiindcă e surioara mea”

Sienna a mărturisit cu Andreea Antonescu i-a îndeplinit cea mai mare  dorință: să nu fie singură la părinți. Iar de când a văzut-o pe micuță nu se gândește decât la ea și nu suportă să o vadă supărată. „Surioara mea este foarte frumoasă, foarte drăguță! Chiar și atunci când plânge este foarte drăguță. Eu nu vreau să plângă fiindcă e surioara mea și dacă ar plânge m-aș simți foarte supărată.

Andreea Antonescu și minunile din viața ei

„Asta mi-am și dorit, să nu fiu singură la părinți. Să am pe cineva și-mi place”

Atunci când am văzut-o pe surioară, am simțit că inima mea e completă, ca și cum știam că acolo e un alt membru din familie. Acolo, în brațele mamei! Nu mai sunt singură la părinți și asta am și vrut! Asta mi-am și dorit, să nu fiu singură la părinți. Să am pe cineva și-mi place!”, a declarat Sienna pentru Impact.

La rândul său, cântăreața a mărturisit că fetița cea mare a vrut o surioară, nu un frățior și iată că Dumnezeu i-a împlinit marele vis. „I-a spus mamei sale că ar fi preferat o surioară și nu frățior, fiindcă un frățior mi-ar fi mâncat toate jucăriile. Nu că o surioară nu face același lucru, dar asta e. (…) Sienna a vrut o surioară și Doamne, Doamne i-a îndeplinit dorința!”.

Cea mai bucurie a Andreea Antonescu sunt fetițele

Cât de mult are grijă Sienna de sora ei

De asemenea, Sienna a povestit că are multă grijă de micuță și își dorește foarte mult să o învețe să vorbească engleză. „O țin în brațe cât de mult vrea ea. Fiindcă ea plânge de cele mai multe ori. Mai mult o plimb și atunci nu plânge, dar dacă în țin așa într-un loc, plânge.

În drum spre petrecerea de după botez a făcut un scandal, foarte multe vocalize. Fiindcă știu engleză o voi învăța engleză și-mi doresc să învețe cât mai multe limbi. Vreau să o ajut să învețe foarte multe limbi străine!”, s-a destăinuit fiica Andreei Antonescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre