Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce preț plătește fiica lui Adrian Minune la filmările pentru „Clanul”. Iată ce a fost dispusă să facă

Ce preț plătește fiica lui Adrian Minune la filmările pentru „Clanul”. Iată ce a fost dispusă să facă
Absolventă a facultății de actorie, fiica lui Adrian Minune, Karmen, a reușit să uimească pe toată lumea cu talentul său.

S-a bucurat enorm când a primit un rol în serialul „Clanul” și muncește enorm ca să fie la înălțime. Chiar dacă uneori filmările sunt foarte grele.

Karmen spune că se dedică în totalitate filmărilor și nu de multe ori s-a întâmplat să fie chiar rănită în final. Dar merită tot efortul, pentru că e pur și simplu îndrăgostită de această meserie. În plus, bruneta recunoaște că pe platoul de filmare de la „Clanul” a făcut școală cu adevărat.

„Acasă puteam maxim să-mi învăț replice super-super bine, astfel încât să nu am emoții”

„La filmări a fost în fiecare zi o experiență unică pentru că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu ce trebuia să fac eu în ziua respectivă cam niciodată. Acasă puteam maxim să-mi învăț replicile super-super bine, astfel încât să nu am emoții din punctul ăsta de vedere pe set, însă în momentul în care se monta scena respectivă totul se schimba.

Absolut totul pentru că pe lângă replicile pe care tu trebuie să le reții perfect, trebuie să fii atent la foarte multe indicații pe care le primești de la regizor.

„Eu am ieșit rănită, Denis la fel, avem zgârieturi, vânătăi, toate nebuniile”

Cel care ne dă indicații este Peter, regizorul nostru. Este foarte explicit și ne ajută foarte mult în abordarea fiecărei secvențe. Totul trebuie să pară cât se poate de real. Chiar sunt și secvențe din care unii dintre noi au ieșit răniți. Eu am ieșit rănită, Denis la fel, avem zgârieturi, vânătăi, toate nebuniile.

Procesul artistic este ceva care pur și simplu se întâmplă. În momentul în care se dă REC, pur și simplu te transformi. Nu mai ții cont, nu te mai uiți să nu te lovești, să cazi artistic. Cazi, nene. E totul cât de real se poate”.

Personajele din film: Pelicanul, Nadine și Constănțeanu

Multe dintre accesoriile purtate în filmul sunt din propria garderobă

Pentru că a vrut ca totul să iasă perfect și să-și pună amprenta, Karmen a adus la filmări și accesorii din propria garderobă. E drept că au mai fost și scene neplăcute, dar Karmen poate face față oricăror provocări.

„Eram plină de accesorii. Nadine fiind fată de mafiot are tot ce îi poftește inima. Atunci când mă jeleam la propriu mi s-au agățat inelele în dresuri. Dar dubla am dat-o de minim șapte ori în foarte mare frig. Nu se înțelege din cadre cât de frig era afară, dar la un moment dat, dacă vă uitați atent la scenă, aveam urechiile roșii. M-am aruncat la propriu în genunchi. Nu ne jucăm, facem treabă serioasă.

„Am vorbit și cu un brand de bijuterii care mi-a făcut acel chocker cu litera N foarte mare, special pentru serialul Clanul”

„Am ținut foarte mult la conturarea și crearea acestui personaj. Ba chiar am insistat să vin cu idei și cu lucruri de acasă. Chiar și acum port pe mine o fustă pe care a purtat-o Nadine. Am cumpărat-o personal pentru personaj. De bijuterii la fel, am adus foarte multe de acasă. Am zis că fata chiar este bogată, să o ajutăm să fie bogată pe bune. (…)

Chiar am vorbit și cu un brand de bijuterii care mi-a făcut acel chocker cu litera N foarte mare, special pentru serialul Clanul”, a spus fiica lui Adrian Minune pentru Ego.ro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre