Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat cu chef Florin Dumitrescu după ce a pierdut sezonul 9 Chefi la cuțite

Ce s-a întâmplat cu chef Florin Dumitrescu după ce a pierdut sezonul 9 Chefi la cuțite
A fost pur și simplu șocat de faptul că Narcisa Birjaru a ajuns câștigătoarea emisiunii Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu a luat o hotărâre ciudată.

Și-a uimit toți fanii din mediul online, care au rămas pur și simplu fără replică. Ce a făcut chef Florin Dumitrescu.

Ce s-a întâmplat cu chef Florin Dumitrescu după ce a pierdut sezonul 9 Chefi la cuțite

Se aștepta ca un concurent de-al lui să fie marele câștigător al emisiunii Chefi la cuțite. Chef Florin Dumitrescu încă nu-și revine și a luat o decizie în fața căreia fanii săi au rămas uimiți. Și-a ras barba! Internauții l-au întrebat ce s-a întâmplat cu el, iar replica lui a fost la fel de uimitoare.

„Salut! Nu ştiu cum şi nu ştiu de ce, m-am trezit bărbierit!”, a spus Dumitrescu. Pe de altă parte însă, au existat și fani care l-au felicitat. „Ce bine vă stă, Foarte bine ai făcut, ai întinerit”, au fost câteva dintre comentariile acestora.

Scandal după marea finală

Imediat ce a aflat cine este marele câștigător, Ștefan Borleanu, fostul concurent din echipa lui Florin Dumitrescu a luat foc. Acesta a postat un mesaj dur pe rețeaua de socializare în care susține că niciodată nu va avea ce să învețe de la Narcisa Birjaru. „Îmi pare rău să vă contrazic, Chef Florin Dumitrescu, dar nu prea avem ce să învățăm de la Narcisa, nu cred că vedem la fel bucătăria.

Nu am judecat pe nimeni, nu am subestimat pe nimeni, nu e stilul meu, dar consider că am fost câțiva care meritam mai mult de la acest show. Am avut mereu gust în farfurii, am avut tehnică și am dat tot ce am mai bun pentru a ajunge cât mai departe. Recunosc că la final am ajuns să mă frustreze situația, dar am trecut peste”, a spus acesta.

Sursă foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre