Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat cu trupul neînsuflețit al nepotului lui Elvis Presley, Benjamin, după ce s-a împușcat

Ce s-a întâmplat cu trupul neînsuflețit al nepotului lui Elvis Presley, Benjamin, după ce s-a împușcat
Benjamin Keough a fost înmormântat alături de legendarul său bunic Elvis Presley în Graceland, după ce și-a luat propria viață în timpul verii.

Benjamin și Riley erau copiii Lisei Marie Presley 

Fiul Lisei Marie Presley a murit în iulie, la vârsta de 27 de ani. S-a împușcat în baie, în timp ce iubita lui era în casă. Un legist a confirmat cauza morții sale ca fiind o sinucidere. Acum a fost lăsat să se odihnească în pace la moșia regelui din Memphis, Tennessee, alături de bunicul său și de alți membri ai familiei. Știrea a fost confirmată într-o postare pe pagina oficială de Facebook, Graceland.

„Benjamin Storm Presley Keough a fost pus să se odihnească în Grădina Meditației din Graceland împreună cu familia sa, inclusiv bunicul său, Elvis Presley, străbunica Gladys Presley, străbunicul, Vernon Presley și stră-străbunica, Minnie Mae Presley”, au declarat cei de la Graceland.

Rămășițele lui Elvis Presley au fost mutate după o tentativă de furt

„Dimineața este cea mai grea. Uit că ai plecat. Nu pot să plâng din cauza fricii că nu mă voi opri niciodată. O durere care este nouă pentru mine. Tu. Nu există cuvinte pentru tine. Îngerul este cel mai apropiat la care m-aș putea gândi. Lumina pură. Fratele mic. Cel mai bun prieten. Om sălbatic. Intelectual. Martor al vieții mele. Suflet geamăn. Protector. Prea sensibil pentru această lume dură. Sper să-mi dai putere să îndur gaura uriașă pe care mi-ai lăsat-o în inimă. Sper că îmi dai puterea să mănânc. Sper că ești legănat în dragoste. Sper să simți dragostea mea. Sper să te simți zeu. Ești zeu. Nu pot să cred că m-ai părăsit. Nu ești drăguțul Ben Ben. Oricine în afară de tine. Bănuiesc că asta este adevărata durere de inimă. Sper să ne întâlnim din nou”, a scris Riley, sora lui Benjamin, pe rețelele de socializare anunțând tragedia și aducându-i un tribut sfâșietor fratelui ei.

Elvis a fost îngropat inițial la cimitirul Forest Hill după moartea sa în 1977, dar rămășițele sale au fost mutate mai târziu la Graceland după ce trei bărbați au încercat să-i fure trupul. Regele a fost mutat pe terenul fostei sale case, împreună cu rămășițele mamei sale, așezate în grădina de meditație a moșiei.

Familia dorise inițial să fie îngropat la Graceland, dar a trebuit să opteze pentru un cimitir, deoarece nu dețineau permisele necesare. Cu toate acestea, după complotul jefuitorilor de morminte, oficialii din Memphis au acordat permisiunea ca Regele să fie reîngropat la fosta sa casă.

Doliu în cinematografie. Un mare actor a fost împușcat mortal

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre