Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat în casa lui Marian Vanghelie, sâmbătă noaptea. Poliția a luat deja măsuri

Ce s-a întâmplat în casa lui Marian Vanghelie, sâmbătă noaptea. Poliția a luat deja măsuri
Zile de foc pentru Oana Mizil. Bruneta îl acuză pe soțul ei, fostul primar Marian Vanghelie, că a bătut-o. Ce se întâmplă cu cei doi.

Scandal între Oana Mizil și Marian Vanghelie. Fostul primar e acuzat că și-a agresat soția fizic. Polițiștii i-au dat femeii ordin de protecție împotriva fostului primar al sectorului 5.

Ce s-a întâmplat în casa lui Marian Vanghelie, sâmbătă noaptea. Poliția a luat deja măsuri

Sâmbătă noaptea, Oana Mizil a trecut prin momente cumplite. Potrivit declarațiilor poliției, citate de G4Media, aceasta a fost bătută de Marian Vanghelie. Femeia a ajuns la spitalul Elias din București, unde i s-a făcut un computer tomograf. Ulterior, bruneta a plecat acasă.

Fostul primar al sectorului 5 acuzat de violență în familie

Conform comunicatului emis de polițiștii din Snagov, pe 24 iulie 2021, s-a primit un apel la 112 în jurul orei 02.08 de la spital. „La unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov.

Aceasta a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său. Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică. Și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, se mai arată în comunicat.

Până la ora publicării materialului, Marian Vanghelie n-a putut fi contactat de noi. Fie avea telefonul ocupat, fie părea închis. Vanghelie a dat, totuși,o declarație uni post tv. A spus reporterului Rafaelo Varga că nu a lovit-o pe Oana. Nu se pune problema să o fi lovit, a fost o altercație. Ei i s-a ridicat tensiunea și de aceea a chemat Salvarea. Acuzatul a spus că se pregătesc să meargă la mare săptămana viitoare și atunci vor vedea toți că nu e nimic rău între ei. Ordinul de restricție va expira curând, susșine Vanghelie, și atunci vor fi împreună, a declarat fostul primar al Sectorului 5 pentru Antena 3.

Salvarea a venit la ora 1 noaptea, spun vecinii din Snagov. Marian Vanghelie nu a spus unde se află acum Oana Mizil, dar sursele presei susțin că ea nu s-a întors acasă după ce a plecat din spitalul Elias spre dimineață, după ce i s-a făcut acolo investigații, inclusiv un computer tomograf. Ziua de ieri, duminică, nu se știe unde a petrecut-o. Probabil că acasă la mama sa.

Condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție

E posibil ca pe fondul problemelor cu justiția, lui Marina Vanghelie să-i fi cedat nervi .  Începând din iulie 2015, Vanghelie nu mai are liniște. El a intrat în arest preventiv pentru nu mai puțin de 26 de infracțiuni de corupție, alături de Laura Ciocan, directorul de atunci al Economat Sector 5 SRL. Prejudiciul este de 60 milioane de euro, din care jumătate se pare că ar fi fost șpaga pentru fostul primar.

În luna mai a acestui an a fost condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru corupție. Ar mai avea o mică șansă, pentru că decizia judecătorilor nu este definitivă.

Sursă foto: ok magazine

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre