Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce s-a întâmplat la locul unde a fost găsit trupul neînsuflețit al tinerei DJ Lalla

Ce s-a întâmplat la locul unde a fost găsit trupul neînsuflețit al tinerei DJ Lalla
Moartea Laurei Roșca, alias DJ Lalla, a șocat toată România, iar polițiștii încearcă să afle cât mai repede adevărul. O cameră de supraveghere a surprins un moment ciudat.

Camera de supraveghere din zonă a surprins o persoană misterioasă care se învârtea lângă trupul neînsuflețit al tinerei DJ Lalla, a susținut o parte a presei locale. Anchetatorii nu au oferit date despre acest aspect, mergând mai degrabă pe ipoteza sinuciderii decât pe al unei crime. Însă lucrurile nu sunt tranșate în acest moment, iar cercetările își continuă cursul.

Informații noi despre moartea artistei DJ Lalla, legate de acea persoană misterioasă, despre care nu se știe dacă e femeie sau bărbat, imaginile fiind luate de la o distanță apreciabilă. O cameră de supraveghere din zonă a surprins întregul moment, iar oamenii legii fac imposibilul să afle identitatea acelei persoane care s-a tot învârtit pe lângă locul unde a fost găsit trupul fără viață al tinerei.

Potrivit legiștilor, fata a murit înecată, de aceea s-au ridicat mari semne privind întrebarea nefastă. DJ Lalla a fost descoperită moartă joi dimineață, în jurul orei 9 și câtva minute dimineața.

DJ Lalla a murit înecată

Camera video unde se afla corpul tinerei a arătat că în jurul orei 7 și 14 minute dimineața, o persoană misterioară a poposit câteva minute în acel loc. Pe imagine nu se vede cadavrul Lallei. Ulterior, persoana s-a îndepărtat, s-a dus către o zonă de construcții și a continuat să privească la fata trecută la cele veșnice. Silueta misterioasă se vede și cu un sfert de înainte să fie găsită tânăra. Când poliția a fost chemată, persoana ciudată este văzută din depărtare asistând la cercetări preț de patru minute, apoi se îndepărtează.

Cine e bărbatul unde a fost cazată DJ Lalla

De asemenea, s-a descoperit că DJ Lalla a locuit ultimele zile la un bărbat pe care l-a cunoscut pe rețelele de socializare. Bărbatul le-ar fi spus autorităților că DJ Lalla ar fi plecat din locuința lui în dimineața zilei în care a fost găsită moartă pe plajă. Potrivit informațiilor oferite de acesta, artista ar fi spus că meargă să facă niște fotografii. Numai că anchetatorii au descoperit că fata care a fost găsită în lenjerie intimă, cu un tricou fără telefon mobil și fără poșetă.

DJ Lalla era mereu cu telefonul în mână

DJ Lalla suferea de depresie

Tatăl artistei a mărturisit că aceasta fusese internată în spital recent și suferea de depresie. „Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl tineri.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre