Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce sacrificii face Anamaria Prodan ca să arate perfect pentru „regele” ei. Două fotografii i-au de gol

Ce sacrificii face Anamaria Prodan ca să arate perfect pentru „regele” ei. Două fotografii i-au de gol
De când a divorțat de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan arată ca o adolescentă. A slăbit foarte mult, are extrem de mare grijă de felul în care arată și spune că face tot ce poate pentru a fi perfectă pentru bărbatul care o face fericită.

Dacă până acum l-a ridicat în slăvi pe actualul partener de viață, dar n-a vrut să spună cine e, secretul ei se pare că a fost aflat recent.

Potrivit sportbull.ro, cel care i-a furat inima Anamariei Prodan ar fi nimeni altul decât milionarul Flavius Nedelea, un bărbat putred de bogat din Tulcea. Cei doi au postat recent două fotografii din aceeași locație, Coasta de Azur, unde se pare că fi petrecut sărbătorile împreună.

Cu puțin timp în urmă, Anamaria Prodan a mărturisit că l-a prezentat pe noul iubit copiilor săi, care au fost extrem de încântați de alegerea făcută de mama lor. De altfel, în ultima perioadă, sursele spun că moștenitorii impresarei au fost văzuți de mai multe ori la un restaurant care-i aparține omului de afaceri.

„Puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos”

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea. Și de asta îl țin așa ascuns, și din acest motiv avem convenția asta să trăim frumos, nu în ziar. Vă doresc și vouă măcar o parte din fericirea și liniștea pe care mi le-am căpătat eu”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Ce gest al iubitului a fascinat-o pe Anamaria Prodan

Invitată în podcast-ul lui Cezar Ionașcu, Anamaria Prodan susține că iubitul a lăsat-o fără cuvinte după ce a făcut un gest care i s-a părut „fascinant”.

„Este cineva care a plătit (nota de plată) și a fost atât de fascinat. Mi-a plăcut. Este cineva care îmi spune în diferite dimineți, sau în cele pe care le petrecem împreună, ce mi-aș dori să fac, datorită faptului că știe ce s-a întâmplat. Acest bărbat cumva dictează tot ceea ce se întâmplă. Probabil de asta sunt îndrăgostită de un bărbat adevărat”, a declarat Anamaria Prodan.

„Trebuie să fiu impecabilă. Beau doar apă plată”

Și pentru că vrea să fie cu adevărat perfectă, Anamaria a ținut un regim și a slăbit foarte mult, ajungând la măsurile fiicei sale, Rebecca. Dar nimic nu e prea mult sau prea greu când ai un asemenea iubit.

„Am ajuns la măsura 34. Sunt cam ca Rebeca. (…) Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil.

Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi, așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu. Beau doar apă plată, atât. Pentru mine fericirea înseamnă să stau cu copiii mei (…) să-i văd mari si fericiți. Sunt mândră de copiii mei și ei sunt mândri de mine”, a declarat Anamaria Prodan pentru Ego.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre