Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce scris frumos are Gigi Hadid! Ea a publicat un text scris de mână în era tehnologiei

Ce scris frumos are Gigi Hadid! Ea a publicat un text scris de mână în era tehnologiei
Gigi Hadid a adus mulțumiri sincere fanilor printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, la câteva săptămâni după ce a născut.

Modelul în vârstă de 25 de ani, și iubitul lui Zayn Malik, în vârstă de 27 de ani, și-au încântat fanii luna trecută cu anunțul despre nașterea fiicei lor. Gigi Hadid și-a luat puțin timp să își exprime sentimentele, după ce a fost „lovită” de un val de bunăvoință și daruri de la fani.

Într-un bilet scris de mână, Gigi Hadid a spus: „Vreau doar să pun aici … cât am timp, mă gândesc la atâtea daruri generoase pe care le-am primit, care nu au primit un -mulțumesc- public … Sunt copleșită de câte lucruri frumoase a primit această micuță și la cum a fost deja răsfățată de oamenii pe care îi iubesc. Probabil vă voi arăta încet fiecare obiect, dar felicitările de mulțumire sunt pe drum, dacă nu am postat despre ceva, nu provine din lipsa de recunoștință. Doar o mamă care încearcă să rezolve totul în timp ce mai are timp și de un pui somn! Atât de multă iubire, atât de multă mulțumire. Suntem fericiți, dacă ați trimis ceva, chiar și un mesaj, mulțumesc! Vă iubesc! G.”

Mama lui Gigi, Yolanda, a postat prima imagine cu nepoata sa nou-născută:  „Inima mea este plină cu atâta dragoste și bucurie pentru această fetiță. Este un înger trimis la noi de sus …..”.

Gigi Hadid și-a încurajat fanii să voteze, pentru o America mai bună

Într-o altă postare recentă, Gigi Hadid a spus că exprimarea votului nu a fost doar pentru ea și fiica ei, ci „pentru colegii americani mai puțin privilegiați, cu speranță pentru o națiune unificată, care este empatică și pentru un lider care este milos.”

Supermodelul și-a încheiat postarea încurajându-i pe fani să voteze, fie că trimit un vot prin corespondență, fie că fac un plan pentru a vota în ziua alegerilor sau înainte de 3 noiembrie.

Cum arată viața de mămică a lui Gigi Hadid în toiul alegerilor „Trump-Biden”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre