Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce sperietură a tras Sir Elton John la un concert! Cântărețul își amintește cu teamă

Ce sperietură a tras Sir Elton John la un concert! Cântărețul își amintește cu teamă
Sir Elton John a povestit cum a rămas cu o „teamă” de când peruca lui a fost pe punctul de a zbura, când o furtună i-a întrerupt concertul.

Trei asistenți au condus cântărețul jos de pe scenă, la concertul australian din ianuarie. Citind din autobiografia sa de pe Instagram, Elton, în vârstă de 73 de ani, și-a amintit spectacolul din Victoria’s Yarra Valley.

„M-am trezit preocupat de provocarea de a încerca să cânt la pian în mijlocul celei mai torențiale averse pe care le-am trăit vreodată. Apoi au început furtunile cu o ploaie pe orizontală. Am auzit țipete în mulțime, erau coșuri de picnic și scaune în aer. Pentru prima dată în viața mea am devenit incredibil de conștient de faptul că purtam o perucă. Păreau toate șansele ca înainte ca melodia să se termine, cineva din Tasmania avea să poarte peruca mea”, a povestit Elton John. Spectacol Farewell Tour a fost anulat din cauza furtunii. 

Sir Elton John a câștigat un Oscar

Sir Elton, alături de colaboratorul Bernie Taupin, a câștigat Oscarul pentru „Cea mai bună piesă originală” pentru „(I’m Gonna) Love me Again” din filmul biografic Rocketman la cea de-a 92-a ceremonie a Premiilor Academiei.

„A trecut destul de un an. Filmul meu, turneul meu de adio. Și tocmai când am crezut că viața mea nu mai poate deveni incredibilă, am câștigat un Oscar.

Egerton, cel care îl joacă pe cântăreț în film, a spus că Sir Elton a fost „deschis și sincer” cu factorii de decizie despre dependența de droguri din anii 1980, făcând ca filmul să se distingă de alte biografii autorizate.

„Elton mi-a dat permisiunea să merg și să-l fac să pară urât uneori”, a adăugat steaua filmelor Kingsman, Taron Egerton.

Prăjitură Kinder felie de lapte. Mai bună decât îți poți imagina

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre