Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce spune acum Irinel Columbeanu despre Monica Gabor. I-a tocat banii?

Ce spune acum Irinel Columbeanu despre Monica Gabor. I-a tocat banii?
Irinel Columbeanu nu s-a simțit confortabil la emisiunea Denisei Rifai. Despre fosta sa soție, Monica Gabor, fostul milionar a dat informații neașteptate. I-a tocat banii?

Irinel Columbeanu face turul televiziunilor, invitat după ce s-a aflat că a ajuns la sapă de lemn. Dar nu e chiar așa, a spus el la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de marți, 15 decembrie, la Kanal D.

Cât de sărac este Irinel Columbeanu

Aflat, de-a lungul anilor, în atenția presei, atât prin prisma relațiilor amoroase cu personaje mondene, cât și prin expunerea divorțului de Monica Gabor, Irinel Columbeanu s-a aflat în ultima perioadă într-un con de umbră.

Dispariția din peisajul monden a omului de afaceri a fost pusă de presă și pe seama falimentului, odată cu pierderea domeniului de la Izvorani.

Irinel Columbeanu a fost întrebat despre cum a reușit să piardă 150 de milioane de euro, iar fostul afacerist a răspuns sincer. „Da, practic, deciziile au fost greșite în locurile de desfășurare a afacerilor. Domeniul era foarte nou. Climatul ce înconjura aceasta afacere, cea cu ciment, a devenit neprielnică”, a explicat Irinel Columbeanu.

Întrebat câți bani cheltuiește pe mâncare lunar, acesta a răspuns cu o sumă aproximată la 3000-5000 lei. ”Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte. Iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi. Cheltuiesc pe mâncare undeva între 3.000 şi 5.000 de lei cred. Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna. Nu am atâta răbdare”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Ce spune acum Irinel Columbeanu despre Monica Gabor. I-a tocat banii?

Întrebat ce au iubit femeile la el, fostul milionar a răspuns vag: „Șarmul”. În aceeași notă, acesta a fost întrebat dacă se consideră un om atrăgător. „Eu cred că da. Probabil sunt săritor”.

Irinel Columbeanu a fost întrebat dacă este afemeiat, iar răspunsul a fost pe măsură: „Sunt un pic afemeiat, da”.

„Nu eu aleg femeile tinere, ci e de comun acord. A fost mereu jumătate de alegere, un întreg”, a răspuns el după ce a fost întrebat care este motivul pentru care își alege doar femei atât de tinere.

Denise Rifai  i-a pus o întrebare care a fost pe buzele tuturor ani la rând și anume „V-a iubit Monica Columbeanu?”. Răspunsul acestuia a venit fără ezitare: „Da, m-a iubit Monica. Eu cred că da”. Cei doi au ţinut primele pagini ale ziarelor de scandal ani la rând cu relaţia, apoi căsnicia şi divorţul lor.

“Banii i-au dat niște aripi care pe unii i-au deranjat. Am remarcat schimbarea de comportament, dar nu asta a dus la divorț, ci alte lucruri. Sincer nu știu cât m-a costat căsnicia cu Monica. Dacă vă referiți la cheltuieli, ele au fost cu mult depăşite de valorea clipelor petrecute împreună și de aceea nu pot trage o linie finală pentru a face un decont. M-a iubit Monica Columbeanu, dar nu ca modalitate de a scăpa de viața modestă pe care o ducea, ci eu cred că m-a iubit”, a mai mărturisit Irinel Columbeanu la Kanal D.

Irinel Columbeanu spune că Monica Gabor nu este căsătorită

Despre o eventuală căsătorie a Monicăi Gabor cu chinezul milionar Mr Pink nu au fost decât zvonuri.

Întrebat de moderatoarea Denise Rifai dacă s-a gândit să-i ceară bani Monicăi Gabor, având în vedere sitația sa financiară actuală și dat fiind că este căsătorită cu un milionar în America. Răspunsul a fost unul total neașteptat. Irinel Columbeanu a precizat că fosta lui soție nu este căsătorită și a subliniat că nu a luat în calcul ca varianta de salvare să fie vreuna dintre femeile din viața sa.
”Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dv. Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de sex feminin’, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Până anul trecut, când au apărut informații clare. Se pare că nunta a avut loc în vara anului trecut, într-un cerc restrâns.

Monica Gabor trăiește în vila lui Mr. Pink, din Malibu, California. Par fericiți

Informația a fost confirmată la acel moment chiar de Emil Gabor, tatăl Monicăi, bărbatul spunând că fiica sa nu a putut veni în țară din cauza actelor pe care trebuie să le schimbe după căsătorie.


Păzea, vine Oana Zăvoranu cu emisiune online! Amenință că le face praf pe „mocangioaice”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre