Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce sumă a primit Dan Negru ca să prezinte festivalul Callatis. Ține secret ce va face la Kanal D

Ce sumă a primit Dan Negru ca să prezinte festivalul Callatis. Ține secret ce va face la Kanal D
La scurt timp după ce s-a anunțat că va pleca la Kanal D, Dan Negru a ajuns în studiouri.

Când Dan Negru a călcat în emisiunea lui Teo Trandafir, toată lumea a rămas cu gura căscată.

Ce sumă a primit Dan Negru ca să prezinte festivalul Callatis. Ține secret ce va face la Kanal D

Dan Negru a stat pentru prima dată în același platou cu prietena lui bună, Teo Trandafir și a făcut și o declarație șocantă. Regele audiențelor a recunoscut că Teo a fost cea care a avut cea mai mare influență asupra lui, determinându-l să facă pasul cel mare și să-și schimbe locul de muncă.

„Unul dintre prietenii care știau că vreau să fac o schimbare majoră în viața mea a fost Teo. Nu povestim de o lună, două, ci de multă vreme”, a declarat Dan Negru la Kanal D. Pe de altă parte, el ține secretul asupra a ceea ce va face la Kanal D. Dar, după cum singur a spus, filmează pentru emisiunea „Legendele cu Dan Negru”.

Banii sunt mulți. Se câștigă

Referitor la suma pe care i-au dat-o turcii ca să vină la Kanal D, Negru a fost ironic când a văzut ce toată presa vehiculează că ar primi nu mai puțin de 25.000 de lei lunar, la care se adaugă multe alte beneficii la care colegii de breaslă doar visează.

„Lumea televiziunii e frumoasă și e mică. Banii sunt mulți. Se câștigă. Ați văzut și voi ce se scrie. Îmi amintesc când am prezentat festivalul Callatis. Am prezentat Callatis.

Era un articol pe prima pagină în care scria: Negru câștigă 500.000 de dolari să prezinte Callatisul. Păi pe suma asta cumpăram toată Mamaia”, a declarat Dan Negru pe post. „Mi-au plăcut vorbele colegilor voștri. Hai să fie o călătorie frumoasă!

Vibe-ul ăsta se transmite. Am întâlnit oameni extraordinari aici, oameni pe care îi știu de-o viață”, a mărturisit prezentatorul.

El e fericit că a fost primit cu brațele deschise de colegi și promite că cei care îl iubesc vor fi mulțumiți de prestație.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre