Simona Ionescu / Redactor Șef

Talentele ascunse ale fiicei lui Beyoncé. A reușit să-și transforme și bunica

Talentele ascunse ale fiicei lui Beyoncé. A reușit să-și transforme și bunica
Fiica lui Beyoncé, Blue Ivy Carter, este deja o artistă câștigătoare a premiului BET la vârsta de 8 ani. Dar se pare că talentele ei se extind mult dincolo de muzică: Blue este, de asemenea, extrem de pricepută la machiajul fantezist. Bunica ei, Tina Lawson, le-a arătat urmăritorilor de pe rețelele de socializare machiajul de Halloween realizat de Blue.

Blue și-a transformat bunica într-un schelet și, fără îndoială, a făcut o treabă mai bună decât unii adulți. Tina Lawson s-a fotografiat și a postat imaginea pe Instagram, mândrindu-se cu talentul nepoatei ei: „Blue a mea este un make-up artist minunat! M-a transformat în bunica schelet!! ❤️❤️”.

https://www.instagram.com/p/CGI1Sy0DIb7/?utm_source=ig_web_copy_link

Blue Ivy face un eyeliner perfect de la 7 ani

Nu este prima dată când Lawson vorbește despre abilitățile de machiaj ale lui Blue. În august 2019, Lawson se lăuda cu capacitatea lui Blue de a face un eyeliner perfect la vârsta de șapte ani.

„Am cumpărat pentru Blue atât de multe truse de machiaj, spre disperarea tatălui ei! Dar este doar pentru timpul de joacă. Ne distrăm! Pune pietre strălucitoare și face toate aceste lucruri fanteziste. Poate face un cat eye perfect. Este o mică artistă. Blue este deosebit de talentată la machiajul ochilor”, a declarat Tina.

https://www.instagram.com/p/BCvvq3GPw3N/?utm_source=ig_web_copy_link

Beyoncé a distribuit în 2016 o fotografie a lui Blue jucându-se cu machiajul atunci, așa că talentul ei are sens: a câștigat experiență jucânduu-se cu produse cosmetice.

Relația dintre Beyoncé și fiica ei cea mare

Nu s-au dat prea multe detalii despre viața lui Blue dincolo de fotografiile pe care le postează mama ei și poveștile pe care le spune bunica ei. Dar o sursă a dezvăluit anul trecut despre personalitatea și relația lui Blue cu Beyoncé. 

„Este foarte descurcăreață, are multă energie și știe ce vrea. Mai ales după ce s-au născut gemenii Sir și Rumi, Beyoncé s-a asigurat că Blue a reușit să îmbrățișeze noul rol de soră mare. De asemenea, o lasă să meargă la filmări video, premii și înregistrări muzicale. Au o legătură foarte specială!”, a spus sursa. 

Billie Eilish, îmbrăcată ca pe gârlă. Incredibila vestimentație ar putea deveni un trend?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre