Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce televiziune i-a oferit lui Cătălin Măruță un salariu de trei ori mai mare

Ce televiziune i-a oferit lui Cătălin Măruță un salariu de trei ori mai mare
Este imaginea ProTV-ului de mai bine de zece ani. Asta nu înseamnă că în timp nu a primit oferte tentante. Ce televiziune i-a oferit lui Cătălin Măruță un salariu triplu față de ceea ce primește acum.

E mândru de ceea ce face la ProTV și cu greu ar putea pleca din acel loc. De ce nu a acceptat Cătălin Măruță oferta unei televiziuni, care i-a dat un salariu imens?

Ce televiziune i-a oferit lui Cătălin Măruță un salariu de trei ori mare

E foarte legat de ProTV, însă au fost momente când până și Cătălin Măruță s-a gândit dacă să părăsească sau nu trustul. Și asta pentru că oferta primită a fost mai multe decât tentată: un salariu de trei ori mai mare decât îi oferă ProTV-ul. Și totuși, prezentatorul nu s-a clintit din loc. Care să fie motivul?

Andra le-a explicat tuturor de ce soțul ei iubește ProTV-ul

Răspunsul la această întrebare l-a oferit Andra, prezentă alături de Cătălin la postcast-ul lui Mihai Petre. „Lui Cătălin i s-a întâmplat asta. Atunci când a fost chemat la Realitatea. I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte. Dar nu era fericit, nu era împlinit. Eu eram acolo şi i-am zis: Dă-i încolo de bani, tu trebuie să fii fericit!”, a declarat cântăreața.

„Dacă nu faci lucrurile cu pasiune, nu reușești”

Nici Cătălin Măruță nu a stat prea mult pe gânduri și a venit cu completări la ce a menționat frumoasa lui soție. „Dacă mi-ar oferi cineva un milion de dolari pe lună ca la final de an să pot să dansez într-un mod profesionist, m-aş gândit ce poate fi atât de greu?! Dar dacă nu există pasiune în ceea ce faci, totul e degeaba. Dacă nu faci lucrurile cu pasiune, nu reuşeşti.

De asta spun că mai întâi trebuie să existe pasiune în meseria pe care o faci’”, au fost cuvintele prezentatorului. În 2008, cei doi și-au jurat credință pentru toată viața. Andra și Măruță sunt părinții a doi copii minunați, Eva Măruță fiind extrem de iubită de internauți, dovadă stând milioanele de următori.

Ilie Năstase a avut o surpriză de Paște. Lângă Ioana a mai fost cineva la masă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre