Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce ținută a ales Roxana Blenche la cununia civilă. Cheful bucătar a dansat pe mese

Ce ținută a ales Roxana Blenche la cununia civilă. Cheful bucătar a dansat pe mese
27 decembrie este o zi pe care fosta concurentă de la Chefi la cuțite, Roxana Blenche nu o va uita niciodată. S-a căsătorit cu alesul inimii sale, Cătălin Gabriel Bucur.

Actuala prezentatoare a emisiunii Hello, chef! a strălucit la cununia civilă, iar cei din jur au observat acest lucru. Extrem de fericită pentru că și-a văzut cu ochii, în cea mai frumoasă zi a vieții sale, Roxana Blenche a optat pentru o rochie neagră, la care a asortat un sacou albastru, care-i venea perfect.

Cununie civilă în bocanci

Cât privește încălțămintea, dacă toată lumea s-ar fi așteptat ca cheful bucătar să aibă pantofi eleganți, ea a ales o pereche de bocanci. Prima persoană care a postat imaginea de la cununia civilă a fost simpaticul său coleg de la Chefi la cuțite, Răzvan Babană.  „Casă de piatră, draga mea! Te pupă fratele tău, mă bucur din suflet că sunt aici!”, a comentat acesta la fotografie. La petrecere au participat cei mai buni prieteni, iar Roxana a dansat pe mese.

Roxana a ales numele fetiței care va veni pe lume în primăvară

Pe de altă parte, Roxana Blenche intră în ultimul trimestru de sarcină, iar în primăvară va deveni mămică de fetiță, care va fi botezată Olivia.  „Într-o zi de primăvară o să cunoașteți noul membru al familiei Bucur-Blenche.

Mami zice că sunt un Blenchișor, iar tati zice că sunt un Bucuraș. Vă las pe voi să decideți. Vă pupă Bucurașul Blenchișor! (…) Olivia o va chema pe cea mică, tot cu referințe gastronomice, ca și uleiul de măsline să zic așa”, a anunţat Roxana pe contul de socializare.

Roxana a slăbit în sarcină

Primul trimestru de sarcină a fost cumplit de greu pentru Roxana. I-a fost atât de rău încât a slăbit mult, dar pe măsură ce sarcina a avansat lucrurile s-au mai remediat. „Nu am avut pofte, dar mi-a fost super rău, deci a fost un dezastru. Trei săptămâni la muncă, munceam din mașină, stăteam în afara restaurantului, în mașină, și mă uitam pe geam la bucătari.

Am mers și la spital, a fost ceva infernal. Am slăbit și nu am pus nici măcar un kilogram în plus, m-am subțiat și la față. Acum nu mai vărs, dar am rămas cu greață. Mănânc și foarte puțin. Nu mi-a zis domnul doctor să stau la pat”, a mai spus cheful.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre