Simona Ionescu / Redactor Șef

Ce urare i-a făcut Mircea Badea prietenului Mihai Gâdea. Prezentatorul a împlinit 45 de ani

Ce urare i-a făcut Mircea Badea prietenului Mihai Gâdea. Prezentatorul a împlinit 45 de ani
10 ianuarie este o zi specială pentru Mircea Gâdea. Ce vedete s-au grăbit să-l felicite.

Capricorn veritabil, Mihai Gâdea a reușit să-și păstreze locul în sufletele românilor. Cine a fost lângă el într-o zi specială.

Ce urare i-a făcut Mircea Badea prietenului Mihai Gâdea. Prezentatorul a împlinit 45 de ani

De ani buni, „Sinteza zilei” rămâne o emisiune de referință pentru România. Mihai Gâdea reușește să le ofere telespectatorilor cele mai importante evenimente, dar și punctele de vedere ale invitaților săi celebri. La ceas aniversar, prietenii săi i-au făcut cele mai frumoase urări.

„La mulți ani, Mihai Gâdea! 45 de ani e o vârstă foarte frumoasă, mai ales când ai atâtea realizări în spate și tot atâtea planuri frumoase în față. Ești cel mai statornic prieten pe care l-am descoperit din prima zi de emisie Antena 3, în Iunie 2005. Au trecut 17 ani și suntem tot împreună, la bine și la greu.

Să te ajute Dumnezeu să birui toate cele rele și să împărtașim împreună tot ce va urma frumos în viețile noastre”, a scris Radu Tudor pe contul său de Facebook.

În cazul lui Mircea Badea, acesta a postat o fotografie haioasă cu el și Gâdea, pe care este scris și un mesaj în stilu-i caracteristic: „E ziua lu’ ăsta!”. În plus, au apărut și câteva fotografii cu prezentatorul din ipostaza de tânăr tătic.

Codrin Ștefănescu i-a făcut o urare „la șmecherie”, plină de reproșuri

Pe fază a fost și Codrin Ștefănescu. Deși nu mai are o legătură strânsă cu Gâdea, Codrin i-a promis prezentatorului de ziua lui că… va ajunge din nou la putere.A scris un text „la șmecherie” numai ca să-i bată lui Gâdea obrazul că nu-l mai invită în emisiunea de la Antena 3.

„La mulți ani, Mihai Gâdea! Azi împlinești 45 de ani și nu am uitat de ziua ta! Deși, noi nu mai vorbim de la condamnarea lui Liviu Dragnea! Și înteleg de ce, Mihai!

Pentru că Ciolacu, contractul cu Noul PSD, politica editorială, CNN și alte mii de motive! Pentru că sunt interzis la Antena 3, iar tu nu poți avea un prieten interzis! Dar îți promit, de ziua ta, că voi ajunge din nou la putere. Și atunci ne vom regăsi, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, Mihai!

Ne vom reaminti împreună, zilele frumoase! Când tu erai liber, iar eu vorbeam in emisiunile tale de abuzurile unui sistem toxic! Când am ieșit în stradă, ca să nu se inchidă postul tău de televiziune! Când discutam de dosarul Telepatia, de judecătoarea Camelia Bogdan, de mizeriile lui Portocală și a DNA Prahova! Ce vremuri!

Azi, mă uit pe pagina ta și văd cum te înjură lumea! Aceeași care ne susținea nu cum mult timp în urmă. Spun oamenii că tot din mii de motive, dar eu cred că o să le treacă. Văd atâția reziști in emisiunile tale, care ne înjurau de mamă și frați, dar eu nu mă supăr! E democrație, nu-i așa?

Dușmanii la ore de maximă audiență, în prim plan, prietenii de altădată, persoane nefrecventabile! La mulți ani, Mihai! Sper că ești sănătos, iar dimineața, când te bărbierești la oglindă, ești mândru de ceea ce vezi!”, a scris acesta pe contul de socializare.

Sursă foto: DCNews

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre