Cum arată Liviu Dragnea după despărțirea de Irina. Suferă? Foto

Cum arată Liviu Dragnea după despărțirea de Irina. Suferă? Foto
Cu puțin timp înainte de Crăciun, Liviu Dragnea a părăsit-o pe Irina Tănase, tânăra cu care se iubea de circa 7 ani. Politicianul a rupt-o cu blonda după ce a primit informații că aceasta îl înșală.

Dragnea a plecat de acasă și nu s-a mai întors. A decis să o rupă definitiv cu Irina Tănase, tânăra care i-a fost alături în ultimii 7 ani și care l-a așteptat cât a fost închis la Rahova. Din nefericire pentru el, se pare că Irina nu l-a așteptat cuminte, cum e vorba din popor, ci în compania unui bărbat mult mai tânăr ca el.

Presa tabloidă a făcut această dezvăluire care s-a confirmat, în final, prin scrisoarea pe care Irina i-a transmis-o lui Liviu Dragnea prin intermediul presei. Acesta a refuzat o bună perioadă să aibă vreun contact cu blonda, astfel că ea a recurs la a da un fel de „anunț la ziar”. L-a chemat înapoi acasă, a spus că a fost mințit, însă fostul lider PSD e de neînduplecat.

Cei doi își petreceau weekendurile plimbându-se prin țară sau la moșia din Teleorman a politicianului.

Fără să mai reluăm telenovela – care e una dintre cele mai spectaculoase din mediul politic din câte au fost în ultimul deceniu în vizorul publicului – toată lumea se întreabă dacă Liviu Dragnea suferă după blonda lui. A iubit-o ca pe ochii din cap, spun cei care îi cunosc, iar despărțirea cu siguranță nu a fost un pas ușor, indiferent de probele pe care le-a primit cu amantlâcul.

Dragnea, în campanie. Politica e pe primul loc

A lăsat-o pe Irina și s-a focusat pe politică. Dragnea vrea să reintre în cărți cu un nou partid, pe genul AUR, alături de prietenul său Codrin Ștefănescu. Ca o paranteză, Irina a insinuat în scrisoarea ei că însăși Ștefănescu a fost arhitectul despărțirii.

Dacă suferă sau nu cu adevărat, nu se știe. Însă pozele realizate recent și publicate chiar de politician îl arată cu câteva kilograme… în plus!

Se spune că atunci când suferi, slăbești. Poate în cazul lui Liviu Dragnea e altfel.

La ieșirea din penitenciar, Dragnea era slab și îmbătrânit.

Acum e cu vreo 10 kilograme în plus față de astă vară, majoritatea situate în zona burții.

Așa arată Dragnea acum:

Ce mai face Irina?

Blonda lui Dragnea s-a retras într-un con de umbră, însă nu înainte de a-i transmite lui Liviu Dragnea un ultim mesaj. Aceasta a postat pe Instagram o poză cu șerpi lângă o ureche. În continuare ea susține că este nevinovată.

Sursă foto: Facebook Liviu Dragnea