Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai bună veste pe care Andreea Bălan o putea primi vreodată. Toată lumea așteaptă reacția vedetei

Cea mai bună veste pe care Andreea Bălan o putea primi vreodată. Toată lumea așteaptă reacția vedetei
În timp ce Andreea Bălan își trăiește povestea de iubire cu mai tânărul tenisman, fostul soț, George Burcea și Viviana Sposub și-au spus adio.

Vestea a fost dată de fosta prezentatoare pe contul său de socializare. În mesaj, Viviana le-a mulțumit celor care au fost alături de ei timp de trei ani.

„E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”

S-a adeverit ceea ce intuia toată lumea: George Burcea și Viviana Sposub s-au despărțit. Tânăra a trimis un mesaj pe contul său de socializare în care a anunțat că fiecare își vede de drumul său și a rugat discreție. „Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi.

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit

Ne surprinde în fiecare clipă şi ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulţumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

George a plecat în vacanță doar cu fetițele

Fanii au început să-și pună tot felul de întrebări, după ce George a plecat în concediu la bunica doar alături de cele două fetițe. Viviana a rămas acasă, și-a achiziționat un frumos apartament și a preferat să petreacă momente de liniște doar alături de membrii familiei.

Actorul le-a arătat micuțelor sale cu ce se jucau fetițele în trecut

Până în acest moment, George Burcea nu a reacționat, dar a postat pe contul de socializare un video în care apare la țară, fericit, alături de fetițele sale. El le-a arătat și doi porumbi, povestind că pe vremuri, fetițele se jucau cu aceștia pe post de păpuși. „Am revenit după o săptămână la bunica și le-am spus fetelor că asta o jucărie de-a fetițelor când erau ele mici.

Se numesc păpuși, iubire. Ia mirosiți-l. Cum miroase? E porumb. Dacă-l lăsam, se făcea mare, mare și îl mâncam fiert”, au fost cuvintele actorului. Cum Viviana și George sunt acum oameni liberi toată lumea așteaptă reacția Andreei Bălan.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre