Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai drăgălașă aniversată. Poartă numele Sfântei Mucenițe Anastasia

Cea mai drăgălașă aniversată. Poartă numele Sfântei Mucenițe Anastasia
O fetiță adorabilă, blondă, cu părul plin de bucle, este sărbătorită azi. Se numește Anastasia, exact ca Sfânta Muceniță torturată pentru credința ei. Fetița a primit în dar o uriașă jucărie de pluș și multă iubire.

O fetiță drăgălașă care crește departe de tatăl ei, dar care este iubită infinit de mult de mămică și de bunici. Anastasia are 2 ani și 6 luni și este sărbătorită azi, de Sfânta Muceniță Anastasia.

Azi este Sfânta Muceniță Anastasia

Pe 22 decembrie, Biserica Ortodoxă cinstitește pe Sfânta Muceniță Anastasia, torturată pentru credința ei. Sfânta Muceniţă Anastasia Romana a fost o femeie extrem de bună şi de credincioasă, care şi-a dat viaţa pentru Hristos. A fost obligată să se mărite cu un guvernator păgân. Pentru a refuzat, Anastasia a fost torturată.

”Gata sunt să mor pentru Dumnezeul meu nu doar o dată, ci și de sute de ori, de este cu putință.” Anastasia a fost supusă multor chinuri: i s-au tăiat sânii și limbă, iar în cele din urmă a fost omorâtă prin decapitare în afară cetății, scrie doxologia.ro.

 Cea mai drăgălașă aniversată de Sfânta Muceniță Anastasia

În urmă cu doi ani și jumătate, pe 4 iunie 2018, Elena Băsescu aducea pe lume al treilea său copil. Traian Băsescu anunţase deja data la care mezina familiei urma să vină pe lume: „Se pare că pe data de 4 iunie pentru că aia mică nu a venit încă în poziţie să iasă, nu vrea. Ceilalţi doi (n.r. nepoți) au venit prematur, şi Traian şi Sofia. Asta mică, a treia, este hotărâtă să stea până în ultima zi.”, spunea Traian Băsescu.

Numele nu i l-a ales nici mama Elena, nici bunicul, ci tatăl ei, Cătălin Gheorghe, cunoscut în lumea mondenă ca Tomată. „Am hotărât ca numele să-l aleagă Cătălin. Asta şi pentru că, în familia lui, nu sunt fetiţe”, mărturisea Elena Băsescu într-un interviu. Din păcate, părinţii ei nu mai formează un cuplu, de anul trecut.

Elena Băsescu şi tatăl Anastasiei s-au despărţit după o relaţie de 2 ani. Relaţia Elenei Băsescu cu Tomată a ţinut doi ani, timp în care cei doi au devenit şi părinţii unei fetiţe, Anastasia, cel de-al treilea copil al fiicei lui Traian Băsescu, ea având un băiat şi o fată din căsătoria cu Bogdan Ionescu (Syda).


Ce model de tapet a ales Gina Pistol pentru camera fiicei ei. Primele imagini

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre