Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai importantă decizie în cariera Andreei Bănică: soțul și tatăl au obligat-o să se dezbrace

Cea mai importantă decizie în cariera Andreei Bănică: soțul și tatăl au obligat-o să se dezbrace
Andreea Bănică este una din artistele autohtone foarte îndrăgite, iar fanii ei sunt mereu atenți la noutățile din viața cântăreței. Cariera ei e pe val, dar marele avânt l-a cunoscut la vârsta de 22 de ani. Ceea ce s-a întâmplat atunci nu a fost decizia ei.

Cea mai importantă decizie în cariera Andreei Bănică a fost luată de doi bărbați. Ea avea 22 de ani, era o tânără soție, căsătorită la 20 de ani, cu cel care îi e partener și în prezent, Lucian Mitrea. Soțul ei, împreună cu tatăl artistei, au decis în locul ei și au pus-o în fața faptului împlinit: au obligat-o să se dezbrace în public.

Andreea Bănică vorbește deschis, acum, la 23 de ani distanță, despere ce a însemnat apariția ei în cea mai accesată revistă pentru bărbați și cât de mult a traumatizat-o, în fond, episodul.

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, sunt căsătoriți de 15 ani și au un fiu de 7 ani (Sursa foto: Instagram)

Pentru Andreea Bănică, decizia de a poza în Playboy în urmă cu mulți ani a venit cu beneficii colosale în carieră, dar în aceeași măsură și cu regrete pe care le are în suflet până în ziua de azi. Ajunsă la 45 de ani, artista mărturisește că a avut nevoie de mult timp ca să învețe să spună „nu” și să ia decizii de una singură.

„În trecut, Lucian lua cele mai multe decizii pentru mine. Ce este bine pentru mine și ce nu”. Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt căsătoriți din anul 2008. În trecut, acesta a fost impresar, însă în prezent a devenit unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din județul Ilfov. El a construit mai multe blocuri, la granița dintre Pantelimon și Cernica.

Cea mai importantă decizie în cariera Andreei Bănică, luată de soț și tată

Vedeta relatează cine a negociat și decis apariția ei în Playboy, dar și cât de mult a afectat-o asta. Principalul implicat a fost chiar soțul ei, Lucian Mitrea. „După ce l-au sunat pe Lucian, Lucian l-a sunat pe tatăl meu. Ei doi au vorbit. Lucian a început să îmi explice. Mi-a spus că voi poza doar topless.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by theXclusive (@thexclusive.kanald)

Când a apărut revista, câteva zile bune nu am ieșit din casă! Mi se părea că toată lumea mă vede goală pe stradă! Tatăl meu era cu revista în mână și mergea cu revista în mână și o arăta tuturor: Fata mea, fata mea! El era foarte mândru!”, a mărturisit Andreea Bănică pentru emisiunea În Oglindă  de la Kanal D. Emisiunea, în care artista își spune povestea, văzută prin ochii ei, se va difuza sâmbăta aceasta, de la 22:00.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre