Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai mare casă din America este de vânzare. Vă arătăm fotografii

Cea mai mare casă din America este de vânzare. Vă arătăm fotografii
„The One Bel Air”, după cum e numită de către dezvoltatorul său, este acum de vânzare. Proprietarul are  datorii de peste 100 de milioane de dolari.

Cea mai mare casă din America este un megaconac care se întinde pe o suprafață de 105.000 de metri pătrați. Casa e cu adevărat uimitoare.

Imensa locuință se găsește în Los Angeles și aparține producătorului de film Nile Niami, devenit dezvoltator imobiliar. Acesta a sperat initial să o vândă pentru suma de 500 de milioane de dolari. Dacă îi reușea, casa ar fi devenit și una și dintre cele mai scumpe case din lume.

Aceasta se întinde pe 105.000 de metri pătrați și are 21 de dormitoare și 42 de băi. De asemenea, deține o pivniță de vinuri cu 10.000 de sticle, un garaj pentru 50 de mașini, șapte piscine, un cinematograf cu o capacitate de 50 de persoane, un club de noapte, o cameră de trabucuri, o terasă în aer liber, un teren de golf, un salon, o sală de bowling și multe altele, potrivit Los Angeles Times.

După ce proprietarul său a ajuns să acumuleze datorii de peste 100 de milioane de dolari, „The One Bel Air” se află acum în administrare judiciară. Și se vinde cu 225 de milioane de dolari.

Conacul este considerat nu doar a fi cel mai mare, ci și cel mai modern din America. În curtea extinsă a conacului, se află și o o sculptură realizată de producătorul italian de sticlă Simone Cenedese.

În holul conacului e pusă o altă sculptură, rotativă. Holul are ferestre din podea până în tavan.

Cea mai mare casă din America dispune și de propriul salon de coafură și de înfrumusețare. Este una dintre cele mai viu colorate încăperi din conac, cu pereți roșii lucioși. Sala de bowling are patru piste, mai multe rafturi de pantofi de bowling la îndemână și bile colorate.

Dormitorul principal de 1.000 de metri pătrați și un dressing enorm. Dar viitorii proprietari se vor putea bucura și de o imensă bibliotecă, cu propriul balcon.

Mai trebuie spus că cele șapte piscine sunt interioare și exterioarre. Una are oglindă în tavan. Iar alta, exterioară, se află pe acoperișul unui dormitor de 4.000 de metri pătrați. Nu în ultimul rând, una din piscine  funcționează ca un lounge plutitor.

Sursa foto: Los Angeles Times

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre