Simona Ionescu / Redactor Șef

Cea mai mare frică a lui Dumitru Dragomir. Fostul șef LPF recunoaște că nevasta l-a educat

Cea mai mare frică a lui Dumitru Dragomir. Fostul șef LPF recunoaște că nevasta l-a educat
A fost sărac și lui Dumitru Dragomir nu i-a fost niciodată rușine să recunoască acest lucru. A mâncat mămăligă cu zahăr și trăiește și acum cu o mare frică.

Sărăcia este singura frică pe care Dumitru Dragomir o are în viață. Deși acum întoarce banii cu lopata, nu poate uita prin ce a trecut în Bălcești, comuna sa natală.

Mămăliga cu zahăr „îți taie foame, îți umple mațul”

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, spune că pe vremea lui doar copiii ai căror părinți erau pricopsiți veneau la școală cu pâine. Dar le era rușine să le ceară, fiind „orgolios” de când s-a născut. Dar „dacă-mi dădea o bucățică, eram cel mai fericit din lume”. Și nu puține au fost momentele în care mergea acasă și mânca mămăligă cu zahăr, pentru că „îți taie foame, îți umple mațul”.

Afaceristul e de părere că toată lumea trebuie să se roage la Dumnezeu pentru sănătate și bani. „N-ai ce dracu să faci cu banii dacă n-ai sănătate. Îi bagi toți în medicamente”, a spus acesta.

Dumitru Dragomir are o singură frică în viață: să nu fie sărac

„Nu mi-a plăcut băutura de mic. N-am băut”

Respectat de toată lumea, Dumitru Dragomir are și el un șef. E vorba de soție, care spune că i-a dat cea mai bună educație. Și chiar dacă se mai ceartă din când în când, pentru că nu există relație în care să nu fie și probleme, Dumitru Dragomir susține că totdeauna și-a respectat partenera de viață. „Dar eu datorită nevestii mele am avut o educație din-asta aleasă. Eu nu mă puteam duce beat acasă. Nu mi-a plăcut băutura de mic. N-am băut.

„Dacă n-ai o femeie să te țăcăne la cap, nu ai performanță în viață”

Bă, nu mă puteam duce mirosind a fum acasă. Eu am respectat-o pe nevastă-mea, cu toate că am supărat-o. Să ai de-o sută în buzunar de câte ori. Nu există săptămână să nu mă cert cu ea. Dar nu certuri de nebuni. Și o spun de-acum. Dacă n-ai o femeie să te țăcăne la cap nici nu faci performanță în viață”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre