Simona Ionescu / Redactor Șef

Cei mai tineri bunici din Marea Britanie au 33 și 35 de ani

Cei mai tineri bunici din Marea Britanie au 33 și 35 de ani
Jenni și Richard spun vecinilor că au un bebeluș. ”Uită” să spună că, de fapt, ei sunt bunicii micuței. Sunt cei mai tineri bunici din Marea Britanie.

Multe fetițe de la noi devin mămici la vârste mici. De cele mai multe ori provin din familii dezorganizate și nu au nici un fel de educație, cu atât mai puțin sexual. Nu e cazul britanicilor Jenni și Richard. Ei sunt tineri și au de curând un bebeluș în familie.  Cunoscuții cred că e al lor, dar altul este adevărul.

În iunie 2021, Charmine și iubitul ei au devenit părinți, iar adolescenta a primit sprijinul părinților ei. Astfel, Jenni și Richard au devenit cei mai tineri bunici

 

Cei mai tineri bunici din Marea Britanie

Jenni Medlam și Richard Medlam sunt cei mai tineri bunici din Marea Britanie. Jenni are doar 33 ani, iar Richard are 35 ani. Cei doi au ajuns în paginile ziarelor după ce s-a aflat că, la aceste vârste, sunt cei mai tineri bunici din Regat.

Jenni a născut-o pe Charmaine când avea doar 17 ani. Relația ei cu tatăl fetei nu a putut continua. Tânăra mămică s-a simțit marginalizată, neavând pe nimeni care să o susțină ca mamă singură.

Când fiica ei avea 5 ani, Jenni l-a întâlnit pe Richard, astăzi în vârstă de 35 ani. Când Richard i-a devenit soț, acesta a crescut-o pe Charmaine ca și când ar fi fost fiica lui. Fetița a crescut, iar la vârsta de 16 ani a rămas însărcinată cu iubitul ei cu care are deja o relație de doi ani.

În iunie 2021, Charmine și iubitul ei au devenit părinți, iar adolescenta a primit sprijinul părinților ei. Astfel, Jenni și Richard au devenit cei mai tineri bunici. Cei cu care se întâlnesc cred că nepoata lor, Isla, este, de fapt, fiica lor.

Charmaine, în vârstă de 17 ani, și iubitul ei au întâmpinat bebelușul Isla-May în iunie 2021, iar ambele seturi de părinți s-au adunat în jurul tânărului cuplu. Jenni și Richard adoră acum să fie tineri bunici. Sursa: ziarulromanesc.net

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre