Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai nou accesoriu al lui Mark Zuckerberg: ceas „creat dintr-un meteorit” și curea din piele de aligator

Cel mai nou accesoriu al lui Mark Zuckerberg: ceas „creat dintr-un meteorit” și curea din piele de aligator
Mark Zuckerberg a fost văzut recent la un podcast purtând un ceas cu totul inedit. E vorba de un De Bethune DB25 Starry Varius Aérolite, care este „creat dintr-un meteorit”..

Noul ceas al lui Mark Zuckerberg costă aproximatic 260.000 de dolari, iar pe an sunt produse doar cinci astfel de bijuterii.

Mark s-a îndrăgostit de ceasuri după ce l-a complimentat pe Anant Ambani

Ceasul, cu un cadran realizat dintr-un meteorit, prezintă un model al galaxiei Calea Lactee cu foiță de aur de 24 de carate. Cureaua este realizată din piele de aligator.

Din ceea ce se cunoaște, Mark nu a fost un împătimit al ceasurilor, dar într-o înregistrare video premergătoare nunții lui Anant Ambani, fiul miliardarului Mukesh Ambani, Zuckerberg admiră ceasul mirelui.  „Nu am vrut niciodată să-mi iau un ceas, dar după ce am văzut asta, am înțeles că sunt cool”, a spus acesta.

Are mai multă grijă de imaginea sa

Mark și-a cumpărat ceas făcut din meteorit și având o curea din piele de aligator

În ultima perioadă, Mark Zuckerberg a început să aibă mult mai multă grijă de imaginea sa și să se îmbrace la modă.

La înregistrarea podcastului, acesta a purtat un tricou nou, creat chiar de el, cu un text grecesc care se traduce prin „învățare prin suferință”. În aprilie, el a declarat că intenționează să graveze și rugăciunea pe care le-o citește zilnic copiilor săi.

Tricoul norocos al lui Mark Zuckerberg

Cu câțiva ani în urmă, Zuckerberg mărturisea că poartă același tricou gri în fiecare zi la serviciu, pentru că îl ajută să fie mai productiv.

„Vreau cu adevărat să îmi trăiesc viața astfel încât să fiu nevoit să iau cât mai puține decizii cu privire la orice altceva decât modul în care să servesc cel mai bine această comunitate.

Mă aflu într-o poziție foarte norocoasă, în care mă trezesc în fiecare zi și ajut la deservirea a mai mult de un miliard de oameni. Și simt că nu-mi fac treaba dacă îmi cheltuiesc energia pe lucruri stupide sau frivole din viața mea.”, a mărturisit Mark atunci.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri