Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai râvnit job din lume există. Ești plătit ca să te simți foarte bine

Cel mai râvnit job din lume există. Ești plătit ca să te simți foarte bine
Nu puțini sunt adulții care se plâng că trebuie să meargă la serviciu. Iar multora dintre ei nici măcar nu le palce ceea ce au de făcut. Cum ar fi să ai jobul de vis? Unde, în loc să ai task-uri și norme de finalizat, să fii răsfățat în cele mai luxoase condiții? Fără să ți se ceară altceva în schimb decât să savurezi?

Jobul de vis există. Te duci la serviciu ca să fii răsfățat în lux. Și ești plătit generos pentru asta. O companie specializată în servicii de lux, numită Velloy, caută un individ pasionat de călătorii pentru a fi plătit să exploreze și să evalueze serviciile oferite de cele mai exclusive hoteluri de lux din întreaga lume. Salariul propus este de 4.800 de euro pe lună, iar toate cheltuielile vor fi acoperite. În plus, angajatul va beneficia de toate facilităților locațiilor exclusiviste în care va ajunge.

Această oportunitate unică îi va permite persoanei selectate să aibă un program flexibil și să evalueze cel puțin patru hoteluri pe lună. După fiecare ședere, va trebui să redacteze o recenzie detaliată, însoțită de fotografii de la fiecare masă și impresii despre serviciile oferite de respectivul hotel. Recenziile vor fi publicate pe site-ul Valloy și în aplicația mobilă.

Alte detalii ale jobului de vis

Valloy va asigura cazarea, transportul la clasa întâi și mesele pentru fiecare călătorie, precum și un salariu anual de 58.400 de euro. În plus, persoana selectată va putea călători împreună cu un însoțitor.

Cel care va primi jobul de vis nu va călători singur, ci însoțit de încă o persoană, toate cheltuielile fiind decontate (Instagram)

Candidatul ideal va evalua în special calitatea serviciului de room service al hotelurilor, diversitatea meniurilor și raportul calitate-preț. Nu este necesară o calificare specifică pentru acest job de vis ci doar o pasiune pentru călătorii luxoase, mâncare rafinată și experiențe de lux.

Pe lângă acoperirea tuturor cheltuielilor pentru persoana selectată și însoțitorul său, aceștia vor primi și o sumă de bani la fiecare ședere, care poate fi cheltuită pe alte servicii oferite de hoteluri, cum ar fi sala de fitness, spa-ul sau centrul de wellness. Asta pentru că, evident, și aceste servicii trebuie testate și evaluate.

Cine poate aplica pentru job

Pentru a aplica, candidații trebuie să aibă un pașaport valid, să vorbească fluent limba engleză și să aibă cel puțin vârsta de 21 de ani. În plus față de cerințele menționate, se așteaptă ca cei care aplică să aibă abilități remarcabile de comunicare și scriere, precum și capacitatea de a realiza fotografii de înaltă calitate, care să reflecte cât mai bine nivelul de rafinament al preparatelor și al hotelurilor.

Aplicațiile pot fi depuse până pe 9 mai 2024, iar cei interesați se pot înscrie gratuit prin completarea unui formular online disponibil pe site-ul Velloy. Compania susține că persoana selectată va începe munca în luna mai.

Sursa foto: Pixabay, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre