Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebrul autoturism al prințului Philip, realizat după indicațiile acestuia, a fost scos la licitație. Bolidul este vopsit într-o culoare foarte rară

Celebrul autoturism al prințului Philip, realizat după indicațiile acestuia, a fost scos la licitație. Bolidul este vopsit într-o culoare foarte rară
Una dintre mașinile care i-au aparținut prințului Philip, soțul reginei Elisabeta a Marii Britanii, a fost scos la licitație pentru o sumă de zeci de mii de lire sterline.

Este vorba de un superb Land Rover Defender, conceput în 2010.

Potrivit informațiilor oferite de publicația The Sun, autoturismul a fost realizat după indicațiile precise ale prințului Philip, suma pusă la bătaie fiind de 70.000 de lire sterline. Dar în funcție de ce vor licita cei care vor să intre în posesia mașinii, suma poate suferi modificări.

Land Rover-ul Defender care era mândria prințului Philip se deosebește și printr-o culoare cu totul și cu totul deosebită în care e vopsit. E vorba de o culoare extrem de rară, Keswick Greeen, iar în interior are un finisaj de pânză neagră, care scaune cu încălzire și huse de pluș.

Prințul Philip, îndrăgostit de Land Rover-urile verzi

”Este o colecție privată semnificativă de vehicule speciale cu motor. Are o stare strălucitoare”, transmit reprezentanții licitației. De-a lungul vieții, sursele spun că prințul a iubit foarte mult Land Rove-urile și multă vreme le-a folosit pe cele de culoare verde. Mașina care tocmai a fost scoasă la vânzare are numărul de înmatriculare OXR 2.

Prințul Philip s-a stins din viață la 99 de ani

Prințul Philip a trecut la dreapta Domnului cu doar câteva luni înainte să împlinească 100 de ani, pe 9 aprilie 2021, dar până acum nimeni nu a spus cu precizie care a fost cauza decesului. În ultima lună din viață însă, el a stat mai mult în spital.

Cum s-a îndrăgostit la prima vedere Regina Elisabeta II

”Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor”, a fost comunicatul oficial al Palatului Buckingham.

Surse din apropierea Casei Regale susțin că după ce și-a pierdut partenerul de viață, regina Elisabeta a suferit enorm, a rărit aparițiile în public și o bună perioadă s-a retras la conacul preferat al soțului, pe domeniul de la Sandringham. În septembrie 2022 a plecat lângă soțul ei…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre