Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Cătălin Scărlătescu a plâns de bucurie chiar dacă a pierdut un concurent

Chef Cătălin Scărlătescu a plâns de bucurie chiar dacă a pierdut un concurent
Concurenții de la Chefi la cuțite sunt tot mai buni. S-au dat note foarte mari în a cincea confruntare. Totuși, chef Cătălin Scărlătescu a pierdut un om din echipă. La final, a plâns de bucurie.

Chiar dacă ar trebui să fie o luptă dură între concurenți, echipele de la Chefi la cuțite s-au sudat. Se vede după cum se bucură unul pentru altul, cum se ajută. Poate că cea mai spectaculoasă confruntare a fost cea de duminică, 16 mai. Chef Florin Dumitrescu și-a folosit o amuletă puternică.

Chef Florin Dumitrescu a avut doar de câștigat

Chefi la cuțite este un concurs dur, doar pentru cei cu nervii tari și, bineînțeles, cu talent în bucătărie. Este o presiune uriașă între echipe și emoții pe care concurenții nu le credeau posibile.

Pentru a cincea confruntare, echipele s-au întrecut în rețete surprinzătoare de steak. Sorin Bontea a ales o rețetă de mușchi de vită cu piure și un pachețel umplut după rețeta Victorinei Matveev. Echipa albastră a lui Florin Dumitrescu a pregătit un ribeye steak cu piure de trufe. Echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu a mizat pe niște cotlete de berbecuț, servite cu patru feluri de piure și sos delicios.

Degustarea a fost făcută de gimnaști de toate vârstele. Florin Dumitrescu a fost ales câștigător, așa că rivalii săi au intrat la duel. Concurenții din echipa mov și din cea verde au pregătit rețete care să meargă alături de vinul ales de ei.

Concurenții din echipa mov și din cea verde au intrat la duel

S-au dat note mari la Chefi la cuțite

Prima farfurie salvată, anunțată de Irina Fodor, a fost cea pregătită de Victorina Matveev. Aceasta a primit cincisprezece puncte. „Victorina este surpriza serii, chiar nu mă așteptam, ea este surpriza serii”, a spus Florin Dumitrescu.

O altă farfurie care a impresionat a fost cea pregătită de Rikito Watanabe, japonezul bucătar. Printre cei lăudați au fost și Cristina Mălai și Elena Matei, care și-a primit verdictul cu lacrimi de emoție în ochi.

Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent

La final, în platou au mai rămas Francisco Garcia și Mirela Negoiță, spre marea surprindere a celor trei jurați, care nu se așteptau la o asemenea situație. Irina Fodor a anunțat că Mirela Negoiță este eliminată. Nici măcar ea nu a putut explica de ce a ales să pună în rafurie doar o friptură, fără nici o garnitură.

Când s-a anunțat eliminarea acesteia, vestea a produs un val uriaș de tristețe atât pentru jurați, cât și pentru concurenți.

„Este un om pe care te poți baza, e o fată care își dorește foarte tare să își ajute echipa, care înțelege ce înseamnă munca de echipă. E bucătăreasă, are gust, dar cred că momentul tranziției de la o echipă la alta a dat-o peste cap, a demoralizat-o puțin”, a fost de părere Scărlătescu.

La scurt timp după eliminarea Mirelei Negoiță, Florin Dumitrescu a ales să folosească o super amuletă

Chef Florin Dumtrescu, gest emoționant

La scurt timp după eliminarea Mirelei Negoiță, Florin Dumitrescu a ales să folosească o super amuletă. Cu aceasta a putut să o salveze pe Mirela.

În prima ediție din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a folosit o amuletă ca să îl ia pe Florin Revesz în echipa sa și să dea la schimb pe Mirela lui chef Cătălin Scărlătescu. Duminică, a luat-o înapoi.

Cătălin Scărlătescu a plâns după gestul lui Florin Dumitrescu. „Îmi pare rău că ai stat foarte puțin cu noi. Faptul că ai stat doar atât cu noi ne-a făcut să te iubim mai mult”, a fost dezvăluirea emoționantă pe care i-a făcut-o Cătălin Scărlătescu.


Cine i-a schimbat viața lui chef Florin Dumitrescu. Poze de colecție

Chef Florin Dumitrescu, o poveste ca în filmele despre succes

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre