Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Cătălin Scărlătescu, mai îndrăgostit ca niciodată. „Dragostea vine de sus, te lovește”

Chef Cătălin Scărlătescu, mai îndrăgostit ca niciodată. „Dragostea vine de sus, te lovește”
Dacă până acum a fost extrem de discret în ceea ce privește viața personală, Cătălin Scărlătescu a lăsat garda jos.

De aproape un an, Cătălin Scărlătescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Doina Teodoru.

Chef Cătălin Scărlătescu, mai îndrăgostit ca niciodată. Oare bat clopote de nuntă?

Simpaticul Cătălin Scărlătescu a rupt inima multor femei, însă doar una i-a pus capac, dovadă că de aproape un an relația celebrului chef cu actrița Doina Teodoru funcționează perfect. Chiar dacă e îndrăgostit, încă nu se gândește la nuntă, pentru că deocamdată nu știe ce se va întâmpla în viitor. Chiar și așa, Scărlătescu a apărut alături de iubita sa oficial, în emisiunea Prețul cel bun și i-a încântat încă odată pe fanii săi.

Când o să vină momentul cu inelul, o-i găsi eu

Chiar dacă e de părere că nu actul este cel care ține o relație, se gândește totuși și la inelul de logodnă, chiar dacă a recunoscut că bijuteriile nu sunt punctul său forte. „La bijuterii nu mă pricep. Când o să vină momentul cu inelul, o-i găsi eu. Îmi vin idei pe parcurs. Încă nu am în plan.

Chestiile astea nu te gândești la ele. Cum faci? Îți pui ceasul să sune, la ora de, pe data de, mă însor? Nu merge. Sunt spontan. Sinceritatea, în primul rând. Dacă ești sincer, dacă există respect, e și mai bine. Nu mai ai nevoie de nimic, dragostea vine de sus, te lovește”, a dezvăluit juratul pentru Antena Stars.

Cum l-a cucerit tânăra

Celebrul chef spune că habar nu are cum s-a întâmplat să fie cucerit atât de repede de Doina și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru tot ce i-a oferit în viață. „Nu i-a luat prea mult. M-a luat pe sus. S-a întâmplat, pur și simplu. Ne-am văzut, ne-am plăcut. A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva.

Tot timpul am fost iubit, am fost fericit. Rare sunt momentele în care sunt supărat. Mă vede Dumnezeu, mi-a dat de toate. Mi-a dat bucătărie, o meserie spectaculoasă. După ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televiziunea. E și mai frumos. Am tot ce îmi trebuie”, s-a destăinuit bucătarul.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre