Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Cătălin Scărlătescu, vestea care a șocat România. „Ăsta e copilul meu. Trebuie să îi fac o dedicație…”

Chef Cătălin Scărlătescu, vestea care a șocat România. „Ăsta e copilul meu. Trebuie să îi fac o dedicație…”
Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea și echipa lor genială fac anul acesta la emisiunea Chefi la cuțite un adevărat spectacol.

Sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite l-a prins pe Cătălin Scărlătescu super îndrăgostit. Așa că fanele sunt dezamăgite.

Chef Cătălin Scărlătescu, vestea care a șocat România. „Ăsta e copilul meu. Trebuie să îi fac o dedicație…”

Surpriză totală pentru toți fanii lui Cătălin Scărlătescu. Vestitul bucătar a făcut anunțul în prima ediție a noului sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, când a mărturisit că are un… copilaș. Este vorba de restaurantul din București al lui Scărlătescu, de care e mândru nevoie mare. De altfel, el a fost vizitat de prietenul Bontea care l-a lua la filmări, apoi cei doi au plecat să-l “pescuiască” și pe Florin Dumitrescu.

„În sezonul 10, a apărut și primul meu copilaș. Mi-am făcut un restaurant. Trebuie să știu eu unde sunt țevile, unde sunt băgate firele, pe unde tragem lumina, pe unde scoatem lumina (…). Așa începe epopeea. (…) Ăsta e copilul meu. Trebuie să îi fac o dedicație. Trebuie să-i dedic acest sezon”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Scărlătescu e pus pe fapte mari

Chiar dacă nimic nu le poate strica prietenia celor trei chefi, cu ceva timp în urmă Cătălin a mărturisit că știe care sunt punctele slabe ale lui Dumitrescu și Bontea. “Sorin Bontea are această problemă: câteodată, nu știe să-și calibreze farfuriile. Și spune: <Farfuria mea e superbă, a ta e urâtă>. Dar apoi pierde! Iar Florin Dumitrescu se enervează prea rău. Și nu-l poți face pe Dumitrescu să greșească. Doar el se poate face pe el însuși să greșească.”

A rămas în strânsă legătură cu foștii concurenți

Scărlătescu a avut mare grijă de toți concurenții pe care i-a avut în echipa de-a lungul vremii și păstrează și acum legătura cu ei. “Unul dintre concurenții cu care am rămas într-o legătură strânsă este Iulian Mitea. Băiatul acesta a muncit, muncește și va munci foarte mult în bucătărie. Mi-a plăcut foarte mult felul lui de a înțelege profesionalismul.

Îmi amintesc și de Cătălin Banu, care a muncit cu mine o vară la mare și a reușit să devină un adevărat Chef într-un timp foarte scurt. Și cu Narcisa Birjaru m-am revăzut, când ne-am întâlnit era Chef la un restaurant mare de pe litoral”, s-a destăinuit acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre