Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Florin Dumitrescu a doborât recordul în ziua de Crăciun

Chef Florin Dumitrescu a doborât recordul în ziua de Crăciun
Cei mai simpatici chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut un Crăciun încărcat cu toate bunătățile.

Crăciunul este unul dintre momentele pe care Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu le adoră. Unul dintre ei a renunțat la sarmale.

Chef Florin Dumitrescu a doborât recordul în ziua de Crăciun

Cei trei prieteni chefi bucătari le-au făcut Crăciunul mai frumos fanilor săi, fiecare dintre ei lăudându-se cu preparate care de care mai apetisante. În topul celor care nu s-au putut abține să consume sarmale, de data asta în număr de 12, s-a aflat chef Florin Dumitrescu, care a doborât astfel un record. „Vă urăm din suflet un Crăciun minunat, alături de cei dragi!
( recordul meu a fost 12 sarmale la masa, vă recomand să nu îl bateți”, a spus acesta pe contul de socializare.

Mai mult, Florin și-a provocat fanii să spună ce bunătăți au avut pe masa tradițională. Interesantă a fost și ținuta pe care Florin, alături de soție și fetițe a purtat-o: o pijama roșie, cu însemnele Crăciunului. Florin a ținut să sublinieze că nu a fost obligat să o poarte…

Bontea și operațiunea Jumara

Nici Sorin Bontea nu a putut să stea departe de bucătărie. El și-a suflecat mânecile și le-a arătat fanilor cum se fac cele mai bune jumări, postând un video pe contul de socializare.

„Operațiunea jumara este aproape de sfârșit. Am dat focul mai mare la sfârșit ca să le fac crocante”, le-a făcut Sorin poftă internauților. Și pentru că e deja vestit cozonacul făcut după rețeta chefului, mulți fani au postat fotografii cu deliciosul cozonac.

Cârnați ca mărgelele

Singurul care se pare că a lăsat sarmalele anul acesta a fost Cătălin Scărlătescu. Plecat în vacanță în Thailanda cu iubita sa, actrița Doina Teodoru, acesta a optat pentru creveți, dar și pentru cârnați… ca mărgelele. „Băi, Bontea, fii atent aici cum facem noi cârnații în Thailanda.

Ca mărgelele, nu ca tine…”, a spus, răzând, chef Cătălin Scărlătescu. Recent, Cătălin a vorbit pentru dată de povestea sa de dragoste: „Este o relație foarte specială și frumoasă… Și așa vreau să rămână”.

Sursă foto: instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre