Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Florin Dumitrescu așa cum nu l-ați mai văzut. Lumea nu l-a recunoscut

Chef Florin Dumitrescu așa cum nu l-ați mai văzut. Lumea nu l-a recunoscut
Simpaticul chef Florin Teodorescu a făcut o apariție la care ,mulți au ridicat din sprâncene. Acesta și-a schimbat complet look-ul, pentru un eveniment special, și nu puține au fost aceea care, la prima vedere nu și-au dat seama că este el.

Nunta lui Smiley cu Gina Pistol a fost un eveniment care a reunit extrem de multe vedete. Nu au lipsit colegii de platou ouă ai blondinei, cei trei chefi la cuțite, care printre altele s-au ocupat și de meniul invitaților. Unul dintre aceștia a surprins pe toată lumea cu felul în care s-a prezentat. Este vorba de chef Florin Dumitrescu care cu o imagine complet schimbată s-a distrat copios alături de nuntași și de mireasă.

El a fost surprins în timp ce dansează alături de Gina Pistol, la nuntă, și nu puțini au fost aceia care la prima vedere nu l-au recunoscut. Șeful cârlionțat care apare la televizor cu părul desfăcut și a dat părul pe spate și a lăsat șorțul deoparte pentru o apariție elegantă la evenimentul care a deschis vara mondenă a Capitalei.

Cine l-a filmat pe chef Florin Dumitrescu dezlănțuit pe ringul de dans

Într-un clip postat de soția celebrului bucătar, Cristina Dumitrescu, acesta apare dansând alături de mireasă și, după cum se vede, știe perfect toate mișcările. Poartă mânecile sacoului ridicate și se distrează copios.

Chef Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, tocmai au aniversat nouă ani de mariaj

Chef Florin Dumitrescu a celebrat, vara aceasta nouă ani de la căsătoria cu aleasa inimii sale, Cristina Sima. „Cea mai importantă zi, 9 ani de atunci! Cea mai frumoasă mireasă și cea mai frumoasă rochie! La mulți ani, iubita mea! Să ne iubim sănătoși încă 3 vieți de acum încolo!”, a scris simpaticul chef pe rețelele de socializare acum o săptămână, cu ocazia aniversării nunții lor.

Cei doi s-au cunoscut și s-au îndrăgostit în 2010. Ea era ziaristă și venise să îi ia un interviu, el nu a mai știut cum să dea de ea după aceea. Blondina s-a înduplecat să îi dea numărul de telefon abia după câteva luni. La trei zile după prima întâlnire „oficială” cei doi s-au mutat împreună.

Sursa foto: Instagram

Sursa video: YouTube / Unica

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre