Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Orlando Zaharia, de la „Bucătarul de aur al Bucureștiului”, la rolul de jurat la „Chefi la cuțite”

Chef Orlando Zaharia, de la „Bucătarul de aur al Bucureștiului”, la rolul de jurat la „Chefi la cuțite”
N-a ratat nici o etapă în bucătărie, pentru că e pasionat până în măduva oaselor de această extraordinară meserie. Cum se simte chef Orlando Zaharia în postura de jurat al show-ului culinar „Chefi la cuțite”.

Chef Orlando Zaharia, de la „Bucătarul de aur al Bucureștiului”, la rolul de jurat la „Chefi la cuțite”. Orlando Zaharia a lucrat ca bucătar pentru Președinția României, dar și membru în echipa națională de bucătari și cofetari a României, la Erfurt 2012 și Culinary World Cup 2014. Acum se va impune în noul sezon „Chefi la cuțite”.

Chef Orlando Zaharia își va intra în pâine la începutul acestei săptămâni, iar noul sezon va fi difuzat la Antena 1 în primăvară. Bucătarul și-a suflecat mânecile și vrea să aducă un plus de gust uneia dintre cele mai iubite emisiuni din România. Și va avea ce să arate, pentru că e unul dintre cei buni. Pentru că din anul 2020 este și GM în România pentru compania globală Yarzin-Sella, companie ce oferă servicii „Hight-End Food” pentru cele mai mari companii de High-Tech din lume.

Bucătarul de Aur al Bucureștiului

Având bucătăria în sânge, Orlando Zaharia a fost Executive Chef pentru lanțul de restaurante Qs Inn si Pagaia, iar în prezent administrează restaurantele CAU din București și Constanța. În anul 2010, chef Orlando Zaharia a ajuns Bucătarul de Aur al Bucureștiului. Iar în octombrie 2019, cheful a ajuns pe primul loc la prima ediție Chef de România, o competiție dedicată bucătarilor profesioniști.

Noul juriu „Chefi la cuțite”

„Eu sunt un om care a parcurs tot traseul în bucătărie, n-am ratat nicio etapă, știu ce înseamnă pasiunea pentru acest domeniu și sunt gata sa îi susțin și să îi îndrum pe cei care caută un loc în această lume, a mărturisit Chef Orlando Zaharia.

Scărlătescu a pus punctul pe I

Recent, Cătălin Scărlătescu a declarat că motivul plecării a fost oboseala din timpul filmărilor. ”Nici nu am ajuns vreodată la vreo discuție de bani. Dacă spune cineva de bani, minte. Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poți să-mi scoți oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani!

Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, noi, nu. Oamenii nu trebuie să uite un lucru: înainte de toate, eu sunt bucătar. Adică, dacă mi s-a dus preșul de sub picioare, cuțitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei”, a mărturisit Scărlătescu.

Sursă foto: www.restocracy.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre