Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Orlando Zaharia, povestea de dincolo de ecran. „ Plâng la filme și mă emoționează realitatea”

Chef Orlando Zaharia, povestea de dincolo de ecran. „ Plâng la filme și mă emoționează realitatea”
Și pe ecran și în viața reală, chef Orlando Zaharia știe să-și impună punctul de vedere. Dar puțini sunt cei care știu că e un plângăcios la filme. Amintiri despre cel mai tare bunic, de la care a moștenit caracterul.

Dincolo de ecran, chef Orlando Zaharia e cel mai iubit copil, cel mai bun tată și cel mai minunat soț. Bucătarul a vorbit despre bunicul cel puternic și bunica care făcea cele mai bune gogoși, cu lacrimi în ochi.

Orlando Zaharia: „Umblam desculț prin țărâna groasă și intrau piciorușele”

Chef Orlando Zaharia spune că a avut cea mai tare copilărie, primii ani petrecându-i la țară, la bunici, înconjurat de o infinită dragoste.

„Am avut parte de tradiții extraordinare. Mi-amintesc că umblam desculț prin țărâna groasă și intrau piciorușele și alergam cu bicicleta. Iar la școală, am fost smart”, a povestit Chef Orlando Zaharia într-un interviu pentru Antena 1.

„Când dădea cu pumnul în masă, nu mai vorbea nimeni”

Chef Orlando recunoaște că a fost răsfățat, pentru că era singur la părinți și lăcrimează atunci când vorbește de mama.

„Am moștenit caracterul de la bunicul meu. Când dădea cu pumnul în masă, nu mai vorbea nimeni. Iar bunica făcea gogoși, cornulețe, aveam pomi fructiferi, prune, făcea tataia țuică, cu cazane, se culegeau struguri. Avem în curte vie, dar și în câmp și stăteam o săptămână să o culegem”.

„Când mă vede, ea lăcrimează”

Chef Orlando Zaharia, despre cei mai buni părinți și cel mai puternic bunic. Sursă foto: instagram

„Dragostea mamei mele e imensă. Vorbesc zilnic cu ea și noi ne ducem duminică la ea și mâncăm. Când mă vede, ea lăcrimează. Un lucru pe care nu-l uit la mama este dragostea ei frumoasă dusă până la extrem…

Tata de o bunătate ieșită din comun, a muncit mult pentru mine, pentru noi. Sunt părinții supremi pentru mine. Și cel mai important lucru este că am reușit să-i transmit copilului meu lucruri importante prin puterea exemplului”, a povestit Chef Orlando Zaharia.

„Plâng la filme”

Sensibil din fire, bucătarul susține că are cea mai frumoasă nevastă, iar între cei doi e o legătură atât de puternică „că nu m-aș vedea niciodată cu altcineva”.

„Ce se vede la televizor e o interfață pe care am deprins-o în timp, datorită factorilor externi. Dar eu sunt emotiv, plâng la filme și mă emoționează realitatea. Sinceritatea este cel mai simplu lucru pe care-l poți spune fără a regreta nimic”, s-a destăinuit juratul de la Chefi la cuțite.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre