Simona Ionescu / Redactor Șef

Chef Sorin Bontea explică ce nu s-a văzut în spatele camerelor de filmat: „Oboseală multă, lipsa mâncării, toate te afectează”

Chef Sorin Bontea explică ce nu s-a văzut în spatele camerelor de filmat: „Oboseală multă, lipsa mâncării, toate te afectează”
După demisia de la „Chefi la cuțite”, celebrul bucătar Sorin Bontea a avut nevoie de puțină liniște. A revenit însă și a povestit despre cea mai frumoasă amintire din „Asia Express”.

Sorin Bontea a câștigat „Asia Express” alături de prietenul Răzvan Fodor și a spus acum întregii Românii care e amintirea pe care nu o va uita niciodată.

„Eu și Fodor în „Asia Express” chiar ne-am distrat”

„Experiența Asia Express pentru mine cred că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe de viață. Am înțeles că se poate trăi prin lume doar cu un euro pe zi, ceea ce e foarte interesant. Lumea este foarte bună. Oamenii sunt buni, sunt frumoși, te ajută. Mă uit acum la al șaselea sezon. Nu pot să nu fac comparație. Mă uit la ce probe au ei acum și nu le este ușor deloc.

Eu m-am distrat. Eu și Fodor în Asia Express chiar ne-am distrat. Au fost și momente grele în care îmi venea să plec, dar se schimbă tot de la o zi la alta, de la un minut la altul. Am trecut prin toate stările posibile. De la agonie la extaz. Oboseală multă, lipsa mâncării, toate te afectează”, a spus Sorin Bontea, într-un interviu pentru emisiunea „America Express”, sezonul 6 , difuzat pe platforma AntenaPLAY.

Fodor și Bontea, marii câștigători din Asia Express

„Era gongul acolo și noi stăteam și ne uitam unul la altul”

Deși greutăți au fost și în „Asia Express”, bucătarul spune că cea mai frumoasă amintire rămâne momentul în care a câștigat marea finală.  „Cea mai frumoasă amintire a mea din Asia Express e finala. Am câștigat finala. Un moment foarte frumos, plin de emoție, dar cea mai tare fază a fost când am urcat pe scenă, era gongul acolo și noi stăteam și ne uitam unul la altul și noi nu știam ce să facem.

Așa de chiauni eram. Și oboseala își spunea cuvântul. Alergam de dimineață, era noapte și am rămas așa pur și simplu. Am ajuns acolo și am zis că s-a terminat. Dar în același timp parcă ne-am fi dorit să mai continuăm”, s-a destăinuit cheful.

Sorin Bontea are trei echipe preferate la America Express

Ce echipe preferate are la „America Express”

Cât privește noul sezon „Americ Express”, Sorin Bontea spune că are  trei echipe preferate: Cătălin-Romică, Vlad-Giulia și Ionuț-George. „Mă uit acum. Vorbesc toți spaniolă. Mike vorbește spaniolă de zici că e spaniol. Cred că cel mai puțin vorbesc Romică și Cătălin. Noi n-am avut norocul ăsta. Ne mai descurcam în engleză, dar eu și Fodor nici la engleză nu excelam.

E diferență mare. În America Latină e avantajul limbii. Dar e mult mai periculos. La noi, în Taiwan nu aveai niciun stres. Dar mi se pare foarte periculos în Columbia. Pistoale, să te păzească armata, să dormi cu frică. Noi ne-am odihnit în Taiwan. Dar acolo era bariera lingvistică. Autostopul era foarte greu în Taiwan. De dormit cred că noi am dormit mai rău”, a recunoscut bucătarul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre