Simona Ionescu / Redactor Șef

Cheloo, avertisment pentru fosta iubită a lui Spike. Nimeni nu s-a așteptat

Cheloo, avertisment pentru fosta iubită a lui Spike. Nimeni nu s-a așteptat
Înainte de a deveni iubitul fostei soții a lui Cătălin Bordea, Spike a avut o relație cu o tânără din lumea comediei. Cheloo i-a transmis acum acesteia un mesaj.

În stilu-i caracteristic, Cheloo a pus-o la colț pe fosta iubită a lui Spike, una dintre finalistele sezonului 15 iUmor.

„Să nu te mai văd pe aici”

Teodora Nedelcu, pusă la zid de Cheloo

Anul acesta, colega lui Bordea, Teodora Nedelcu s-a gândit să-și mai încerce odată norocul la iUmor ca și concurent. Tânăra, care a avut în trecut o relație de iubire cu Spike și-a prezentat numărul pe scenă, dar după ce și-a terminat prestația, a fost pusă la colț de Cheloo.  

„Pentru mine, sunteți deosebit de inteligentă și am crezut asta încă de când v-ați prezentat pentru prima oară la această emisiune… sub forma unei stafii. Te-ai mai îngrășat; îți stă bine. (…) Sper să câștigi acest sezon, ca să nu te mai văd pe aici!“, i-a transmis Cheloo.

Teodora a mărturisit că știa de intenția Liviei de a începe o relație cu Spike

Cu ceva timp în urmă, Teodora Nedelcu a făcut mărturisiri despre fosta soție a lui Bordea, Livia Eftimie. Comedianta susține că ar fi știut despre intențiile brunetei de a începe o relație cu Spike, încă de când era căsătorită cu Bordea.

„Dragă Livia, nu te-a lăsat nimeni singură. După o prietenie închegată, cu conversații de dimineață până seara, cu ieşiri la cafea, cu discuții la club până la 6 dimineața, apoi, brusc, ai tăiat tot.

E de la mine, mi-ai spus. Era ziua când ți-am spus că am început să mă văd cu Paul, ca apoi să urmeze un an în care m-am rugat de tine să mai fim prietene, am căutat răspunsuri peste tot.

„Tu ştii de la cine ştiam eu ca urmează să divorțezi? De la Paul!”

Livia Eftimie și Spike

L-am întrebat şi pe actualul tău iubit, ce se întâmplă, de ce nu mai vorbeşte Livia cu mine? Păi nu mai vorbeşte ca e prietenă cu Simona şi nu-i convine ca te vezi acum cu mine. Am crezut, era plauzibil, doar erați prietene super bune.

Nu, tu n-aveai nicio treabă cu Paul până în septembrie 2023; tu ştii de la cine ştiam eu ca urmează să divorțezi? De la Paul (Spike). Știi când? În februarie 2023. Nu, tu n-aveai nicio treabă cu Paul până în septembrie 2023, dar voi vă făcuserăți toate planurile în mai 2023, la Beach, please! (…)”, a declarat Teodora.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri