Simona Ionescu / Redactor Șef

Rică Răducanu a adus hohote de râs la emisiunea „iUmor”. „M-am sculat în fund și i-am spus: la antrenament”

Rică Răducanu a adus hohote de râs la emisiunea „iUmor”. „M-am sculat în fund și i-am spus: la antrenament”
La 78 de ani, Rică Răducanu a adus bucurie în suflet pe scena „iUmor”. Glumele și destăinuirile fostului portar au stârnit hohote de râs.

Pe scenaiUmor”, Rică Răducanu a povestit cum juca fotbal cu marile stele ale umorului românesc, dar și ce ce glumă sinistră i-a făcut soției.

„Fetele din ziua de azi sunt mai rele ca pe timpul meu”

„O combinație dintre circul Soleil și Puiu Călinescu”, așa a fost prezentat inegalabilul Rică Răducanu la „iUmor”. Când acesta a început să povestească de „gagicile” sale, nimeni nu s-a mai putut opri din râs.

„Fetele din ziua de azi sunt mai rele ca pe timpul meu. Te fac să uiți ce vorbești. Gagicile… am umblat în toată lumea și am fost curios. M-a ajutat și nasul, așa cum mă vezi, n-am fost frumos, dar am fost simpatic”, a spus Rică, în stilu-i caracteristic.

„Se băteau care mai de care să dea gol”

Fostul sportiv și-a amintit cât de frumoase erau momentele petrecute alături de regretații Jean Constantin sau Ștefan Bănică. „Portar era Jean, nu eu, Bibanu și Fane Bănică erau vârfuri de atac și care mai de care se băteau să dea gol.

Eu fugeam și le dădeam pase. (…) Și la Teatrul Național eram bine plătit. Luam 1000 de lei, cine dracu îți mai dă atâția bani? Și acum oriunde mă duc vine lumea să facă poze cu mine. Chiar dacă unii nu știu cine sunt. Dacă vor poze, ia poze, că sunt drăguț”, a mărturisit Rică, zâmbind.

„Luam mingea și o ascundeam”

Toată viața Rică Răducanu își va aminti de întâlnirea cu marele Pele și de berea băută împreună. „La Rio de Janeiro, unde l-am cunoscut pe Pele, am fost cu naționala, făceam un turneu și am prins maracana.

200.000 de spectatori, ole, ola, gagici… ce dracu să mai stau în poartă. Luam mingea, o mai ascundeam, iar muzică… Mie îmi ardea de poartă?”, a spus simpaticul Rică.

S-a prefăcut mort ca să își încerce soția

Nu doar cu cei din jur a glumit Rică toată viața, ci și cu soția. Iar ce i-a făcut partenerei de viață nu poate fi niciodată uitat. „M-am prefăcut mort, ca să o încerc. Mor, mi-e rău, m-am așezat în pat. Ricuță, ce faci, ne lași pe aici?

A început să plângă, hai să mă îmbrace. Ricuță, unde te duci? M-am sculat atunci în fund și i-am spus: la antrenament. Îi spusesem înainte, într-o glumă, dacă mor să mă îmbraci în trening”, a mai spus vedeta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri