Simona Ionescu / Redactor Șef

Christina Aguilera, apariție șoc de Halloween. E „perioada preferată a anului” – Foto

Christina Aguilera, apariție șoc de Halloween. E „perioada preferată a anului” – Foto
Christina Aguilera adoră Halloween-ul și s-a pregătit intens pentru „perioada preferată a anului”. Vedeta le-a arătat fanilor și ținuta pentru sărbătoare.

Christina Aguilera s-a fotografiat din mai multe unghiuri cu ținuta pe care și-a pregătit-o pentru Halloween. E vorba de o rochie strâmtă, portocalie, cu un decupaj negru în zona bustului, care adaugă o notă sexy look-ului.

Vedeta și-a decorat casa cu un brad plin cu dovleci

Christina Aguilera, ținută specială pentru Halloween

Christina Aguilera și-a decorat și casa pentru sărbătoarea de Halloween cu dovleci simpatici și un neon portocaliu care atârnă deasupra ușii. Într-o fotografie, vedeta apare alături de logodnicul său, muzicianul Matthew Rutler. Cei doi stau în fața unui brad decorat cu niște dovleci și pânze de păianjen. „Perioada mea preferată din an”, a comentat artista pe contul de socializare.

Cine este iubitul Christinei Aguilera

Christina și iubitul său

Aguilera și Rutler sunt logodiți din 2014 și nu par să se grăbească să se căsătorească. „Dragostea noastră este suficient de sigură încât să nu avem nevoie de o nuntă pentru a ne dovedi angajamentul”, a declarat ea pentru E! News în 2015. â

Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului Burlesque al vedetei din 2010, unde Rutler lucra ca asistent de producție.„Matthew este o persoană specială. Am avut o prietenie foarte puternică în timpul filmului. Este genul de persoană alături de  care poți petrece ore întregi vorbind la telefon și dintr-o dată se face ziuă”, a declarat Aguilera pentru People despre legătura lor instantanee.

„Ne bucurăm de fiica noastră, de familia noastră și de munca noastră pentru moment”

În 2021, la cea de-a 36-a aniversare a lui Rutler, Aguilera a postat un mesaj impresionat pe contul de socializare în care a spus ce simte pentru logodnicul său.

„Mă impresionezi continuu cu cât de devotat, condus și harnic ești, fiind în același timp un părinte și partener devotat, iubitor și grijuliu. Întotdeauna te străduiești să fii mai bun și nu te mulțumești niciodată cu puțin.”, a spus vedeta. Aguilera și Rutler au împreună o fiică în vârstă de 10 ani, pe nume Summer. Artista mai are un fiu de 16 ani pe nume Max, cu fostu partener Jordan Bratman.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri