Simona Ionescu / Redactor Șef

Christina Applegate, din „Familia Bundy”, și-a emoționat fanii. Greu încercată de viață, acum e lovită de o boală grea

Christina Applegate, din „Familia Bundy”, și-a emoționat fanii. Greu încercată de viață, acum e lovită de o boală grea
Celebra actriță Christina Applegate, cunoscută pentru personajul Kelly din Familia Bundy, are probleme mari de sănătate.

La împlinirea celor 50 de ani, Christina Applegate a dat un mesaj tulburător. Vedeta și-a impresionat fanii.

Christina Applegate și-a emoționat fanii. Greu încercată de viață, are de parcurs un drum greu

Vara aceasta, Christina Applegate le-a dat o veste tristă celor care o iubesc. Actrița a declarat că suferă de o boală cruntă: scleroză multiplă. „Salut, prieteni! Acum câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă (MS). A fost o călătorie ciudată.

Dar am avut sprijinul câtorva oameni care ştiu că au aceeaşi afecţiune. A fost un drum greu. Dar, aşa cum toţi ştim, drumul merge mai departe. Cu excepţia cazului în care vreun tâmpit îl blochează”, a scris actrița pe contul său de Twitter, în acel moment.

„Mulți suferă azi”

De Ziua Recunoștinței, când a împlinit 50 de ani, vedeta a revenit cu un mesaj cu adevărat tulburător. Cuvintele ei au stârnit mii de reacții din partea fanilor.

„Da, am împlinit 50 de ani azi și am scleroză multiplă. A fost greu. Vă transmit multă iubire în această zi. Mulți suferă azi și mă gândesc la voi. Să găsim puterea să ținem capetele sus. Al meu este pe perna mea în acest moment, dar încerc”, a fost mesajul Christinei Applegate.

În 2008 a avut cancer

Christina a trecut prin clipe cumplite și în anul 2008, când a fost diagnosticată cu cancer. Soția lui Martyn Enable, membru fondator al trupei de rock alternativ „Porno for Pyros”, a ales atunci o dublă mastectomie, iar în final a reușit să învingă boala și să se recupereze.

A primit o nominalizare la Globurile de Aur

Christina a avut parte de mult succes în carieră. Ea a câștigat Primetime Emmy pentru apariția într-un serial de comedie, în „Friends”, în 2003. Următorul an, ea a fost fost nominalizată la aceeași categorie, pentru același serial. De asemenea, în 2008 și 2009, a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriţă pentru rolul din „Samantha Who?. Christina Applegate a primit o nominalizare la Globurile de Aur.

Sursă foto: CNN

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre