Simona Ionescu / Redactor Șef

A fost prinsă cu amantul, acum s-a logodit cu o femeie. Kristen Stewart, actrița care o joacă pe Lady Di, a schimbat taberele

A fost prinsă cu amantul, acum s-a logodit cu o femeie. Kristen Stewart, actrița care o joacă pe Lady Di, a schimbat taberele
E un adevărat val de cereri în căsătorie, zilele acestea. După logodna din clanul Kardashian, avem vești îmbucurătoare din showbizul autohton. Însă veștile mari vin de la Hollywood.

Kristen Stewart, vedeta din Twilight, a spus „Da”. Actrița s-a logodit cu iubita sa.  Devenită celebră cu rolul său din seria „Twilight” (Amurg), vedeta în vârstă de 31 de ani a spus că nunta va avea loc cel mai probabil în Los Angeles. Ea și-a planificat deja nunta. Cel puțin în ceea ce privește tema ei, și stilul petrecerii.

Kristen Stewart a stabilit că nu vrea să poarte o rochie de mireasă tradițională, ci mai degrabă o pereche de blugi şi un tricou vechi, pe care va fi imprimat un smoching.

Kristen Stewart e vedetă în „Spencer”, filmul în care o joacă pe Lady Di

În curând, fanii actriţei o vor putea vedea interpretând-o pe prinţesa Diana în filmul „Spencer”. Pelicula va avea premiera în România, la mijlocul lunii viitoare.

Kristen şi-a oficializat relaţia cu actuala logodnică în octombrie 2019. Dylan Meyer este scenaristă și actriță. Așa s-au și cunoscut, cele două, acum șase ani, pe platourile de filmare. Au avut o relație de doi ani. Apoi, în 2019 s-au reconectat și au început o relație. Cele două au început să iasă împreună în primăvara acelui an, și au oficializat relația în luna octombrie.

„Ne căsătorim, chiar o vom face”

Anul trecut, Stewart i-a spus lui Howard Stern că vrea să se căsătorească cu Dylan și se gândea cum să o ceară în căsătorie. Între timp, rolurile s-au inversat, și ea a fost cea întrebată. În fața aceluiași moderator, vedeta din „Twilight” a dat vestea căsătoriei, marți, în timp ce și-a promovat noul film, „Spencer”, în care o interpretează pe Prințesa Diana. „Ne căsătorim, chiar o vom face”, a anunțat ea la emisiunea The Howard Stern Show de la SiriusXM.

Meyer a scris și a jucat în mai multe filme și emisiuni TV. Ea a co-scris și produs executiv filmul Netflix „XOXO” din 2016, cu Sarah Hyland în rol principal. Ea a scris și episoade din serialul SF „Miss 2059”. Meyer a scris și scurtmetrajele „Loose Ends” (2015) și „Rock Bottom” (2019).

În ceea ce privește creditele sale de actorie, Meyer a apărut în scurtmetraje, inclusiv „The Death and Return of Superman” (2011), „Wrestling Isn’t Wrestling” (2015) și „Jem Reacts to the New Jem and the Holograms” (2015).

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre