Simona Ionescu / Redactor Șef

Cine îl ajută pe Kevin Spacey să se reabiliteze după acuzațiile de hărțuire a unor bărbați

Cine îl ajută pe Kevin Spacey să se reabiliteze după acuzațiile de hărțuire a unor bărbați
Celebrul actor Kevin Spacey, recompensat cu două premii Oscar pentru rolurile din „The Usual Suspects” şi „American Beauty”, a fost înlăturat din distribuţia „House of Cards” (Netflix), în noiembrie 2017, după izbucnirea unui scandal. El a fost acuzat, de mai mulți bărbați, de hărţuire, agresiune şi comportament neadecvat. 

Au trecut ani de când reputația îi este grav pătată, dar cineva îl ajută acum pe Kevin Spacey să se reabiliteze după acuzațiile de hărțuire. Inclusiv marele actor a înțeles că revenirea la gloria de odinioară nu e posibilă peste noapte. Așa că strategia a fost făcută altfel. Se mizează pe pași mici.

Kevin Spacey urmează să revină la actorie cu un mic rol într-un film regizat de italianul Franco Nero. Acesta va fi și protagonistul lungmetrajului, scrie revista Variety. Este vorba de un film independent cu buget redus „L’uomo Che Disegnò Dio”, produs de Louis Nero. Acesta a confirmat că Spacey va face parte din distribuţie.

Cine îl ajută pe Kevin Spacey să se reabiliteze

Actorul american va interpreta un detectiv de poliţie iar Franco Nero, în vârstă de 79 de ani, va juca rolul principal. Potrivit site-ului Filmitalia, lungmetrajul urmăreşte „ascensiunea şi decăderea unui artist nevăzător care poate realiza portrete realiste doar ascultând vocile oamenilor”.

Acesta va fi primul rol al lui Spacey de la apariţia primelor acuzaţii de agresiune, hărțuire şi comportament neadecvat, de la finalul anului 2017. Ultima apariţie a lui Spacey într-un film a fost în „Billionaire Boys Club”, lansat în 2018. Potrivit ABC News, în filmul italian va juca şi Vanessa Redgrave, soţia lui Franco Nero. „Sunt foarte fericit că Kevin a fost de acord să participe la filmul meu”, a declarat Franco Nero pentru ABC News, adăugând că „îl consider un mare actor şi abia aştept să încep filmul”.

Multiple acuzații, niciuna dovedită

În 2017 au apărut primele acuzații, iar în 2018, Kevin Spacey a fost pus sub acuzare pentru atentat la pudoare, în Nantucket Island (Massachusetts), asupra unui minor. Actorul a pledat nevinovat. Ulterior, acuzaţiile au fost retrase, după ce presupusa victimă a renunţat la procesul civil.

Autorităţile din Los Angeles au analizat alte două învinuiri aduse lui Kevin Spacey. Nici în aceste cazuri nu s-a ajuns la proces. Una nu s-a încadrat termenului de prescripţie, iar cealaltă a fost respinsă după ce presupusa victimă a murit. dar acuzele nu s-au oprit. Anul trecut, un bărbat din New York a deschis, sub anonimat, un alt proces. El susține că actorul l-ar fi agresat sexual anii 1980, când avea 14 ani.

Sursa foto: Instagram

Ana Aslan, medicul despre care se știe în lume că a învins bătrânețea. A tratat regi și vedete

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre