Simona Ionescu / Redactor Șef

Circul continuă. Gabi Bădălău s-a ales cu o plângere penală

Circul continuă. Gabi Bădălău s-a ales cu o plângere penală
Divorțul „cu cântec” dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare să nu se mai liniștească. Cei doi apar aproape zilnic la televizor și își aruncă vorbe grele. Foarte supărată, fosta soție a luat o decizie majoră.

Gabi Bădălău s-a ales cu o plângere penală, din partea fostei sale soții, și asta în urma celor mai recente declarații pe care le-a făcut într-o emisiune televizată. Femeia s-a supărat foarte tare și de data aceasta spune că nu poate trece cu vederea acuzațiile aduse de Gabi Bădălău la Xtra Night Show. Ca atare șa decis să depună o plângere împotriva fostului partener. Miercuri dimineața ea a ajuns la procuratura din Constanța pentru a-și face dreptate, scrie Spy News.

Gabi Bădălău s-a ales cu o plângere penală

Scandalul dintre cei doi foști parteneri se amplifică de la o zi la alta. În ultima ediție Xtra Night Show, Claudia Pătrășcanu a făcut publice filmulețe și informații compromițătoare cu soțul ei. Din nou a susținut că acesta refuză să facă un test antidrog din firul de păr.  Femeia a  mai aruncat o bombă! Ea susține că fiul boss-ului de la Curtea de Conturi ar fi atras și de bărbați.

De cealaltă parte, Gabi Bădălău neagă acuzațiile și susține că totul ar fi o manevră de șantaj. „Copiii nu mai vor să stea la ea, am și eu filmulețe. Îmi plac femeile toată lumea știe că nu-mi plac bărbații. Puteți să mă bănuiți de multe lucruri, dar nu de asta. Tu ca mamă să vii să spui că m-a văzut copilul că m-am dus eu cu un bărbat și nu știu ce. Mi-e scârbă!

Claudia inventează acest lucru. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autoritate să mă ia. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva. Copiii mei nu au stat în doi ani în preajma niciunei femei, în casa mea nu a intrat nicio femeie”, a spus Gabi Bădălău.

Plângere penală însă, a făcut Claudia. În urma acuzațiilor de șantaj aduse de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a depus o plângere împotriva milionarului la Procuratură, în Constanța.

Sursa foto: Instagram

Rose Leslie şi Kit Harington, iubiții din „Game of Thrones”, au devenit părinţi

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre