Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu îi dă definitiva lui Gabi Bădălău. „Să meargă mă-ta cu voi…”

Claudia Pătrășcanu îi dă definitiva lui Gabi Bădălău. „Să meargă mă-ta cu voi…”
Au divorțat, și-au aruncat vorbe grele și nici acum Claudia Pătrășcan și Gabi Bădălău nu au ajuns la relații mai bune.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău urmează să se întâlnească pe data de 3 noiembrie la un nou termen de judecată, pentru custodia celor doi copii.

Claudia Pătrășcanu îi dă definitiva lui Gabi Bădălău. „Să meargă mă-ta cu voi…”

Claudia nu concepe să nu primească custodia celor doi copii, iar dacă acest lucru se va întâmpla, artista spune că o să vuiască toată România. Cântăreața l-a lovit din nou pe fostul soț și susține că este Gabi este influența de familie, așa că îl sfătuiește pe afacerist să se ducă la Muntele Athos ca să se liniștească.

„Sora lui nu poate să facă copii, pe el, ca și copil, l-au pierdut”

„Nu îmi este frică că o îmi pierd copiii. Eu am iubirea lor și asta contează. Nu îmi este frică de nimic, nu este nimic la dosar care să îmi ia copiii. Am casă, am job-uri, nu sunt perfectă, dar nu mă văd în pericol în privința acestui lucru. Doamne Ferește să nu aibă liniște acești copii…I-am zis lui Gabi să lase copiii încă trei ani, la mine, să crească și o să decidă singurei. El este influențat. Sora lui nu poate să facă copii, pe el, ca și copil, l-au pierdut.

Ferească Dumnezeu să se dea o decizie greșită de instanță că toată România o să vuiască. La mine totul este până la copii. Eu zic să se ducă pe muntele Athos, să vină să vadă când vrea el copiii, să nu se mai bată cu pumnii în piept. Eu nu sunt orice mamă aruncată în drum, a spus vedeta.

„O dată iese din instanță și zice că vrea ca cei mici să stea cu mine, o dată cu el. Mi se pare că a ajuns prea departe”

Pe de altă parte, ea spune că acesta nu știe nimic din ceea ce se întâmplă cu adevărat cu copiii, iar săptămâna trecută Gabriel, fiul cel mare a ajuns la spital, cu două oase îndoite. „Gabi face tot felul de declarații publice și nu doar, cred că nici el nu știe de multe ori ce face și ce spune.

O dată iese din instanță și zice că vrea ca cei mici să stea cu mine, o dată cu el. Mi se pare că a ajuns prea departe. El este foarte influențat, continuă acest război, dar nu se gândește la acești copii sub nicio formă. Sunt trei ani de când copiii locuiesc cu mine la Constanța. Gabriel, fiul nostru cel mare, a stat săptămâna trecută cu două oase îndoite la urgență, la spital. El știe lucrul ăsta? Vă spun eu, nu? Vreau să îți mai zic că și-a dus copiii la un expert psiholog timp de 14 ședințe.  (…)

Ce să le ofere copiilor? Copiii au nevoie de liniștit și stabilitate. Ieri, Nicolas plângea că nu a venit și el la un campionat de fotbal. Atunci când a vorbit cu Gabi la telefon, el i-a zis <să meargă mă-ta cu voi>. Copiii i-au zis că vor să stea la Constanța nu la București. El duce un război singur.”, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Click.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre