Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu îl consideră și acum pe Bădălău soțul ei. Suferă enorm pentru că afaceristul nu a iubit-o niciodată

Claudia Pătrășcanu îl consideră și acum pe Bădălău soțul ei. Suferă enorm pentru că afaceristul nu a iubit-o niciodată
Într-un interviu pentru emisiunea lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a dat detalii uluitoare despre divorțul de Gabi Bădălău.

A fost dragostea vieții ei, dar acest lucru i-a distrus sufletul. Claudia Pătrășcanu și-a deschis sufletul.

Claudia Pătrășcanu îl consideră și acum pe Bădălău „soțul meu”. Suferă enorm pentru că afaceristul nu a iubit-o niciodată

De când se află în divorț cu Bădălău, Claudia Pătrășcanu s-a schimbat radical. E mult mai sensibilă, dar e conștientă că trebuie să fie tare pentru copiii ei. Chiar și așa, ea a spus că a avut două mari șocuri în viață. Primul a fost moartea tatălui său, când avea doar 15 ani, urmat de divorțul de afaceristul, care a fost dragostea vieții sale.

Acesta este și motivul pentru care îl numește și acum „soțul meu”, deși e conștientă că el nu a iubit-o niciodată. Căsnicia cu ea a fost doar o perioadă liniștită din viața lui.

„Marea mea dragoste a fost tatăl copiilor. Eu am început să-l iubesc pe soțul meu în timpul în care am rămas însărcinată și am simțit că în pântecul meu e o bucată din noi. Nu a fost dragoste la prima vedere, eu nici nu mai cred în îndrăgosteală”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Era amenințată și Gabi Bădălău era foarte agresiv

Pe de altă parte, ea spune că nu l-a înșelat niciodată, l-a respectat și e convinsă că cei doi ar fi putut să treacă peste multe lucruri grave, dacă nu s-ar fi băgat părinții acestuia. „Eram și foarte des amenințată în perioada aia, îmi spunea, ‘dacă bagi divorț de mine, îți fac toate manevrele, te declar nebună’. Au fost momente de disperare în viața mea. Cred că n-am fost iubită niciodată. Cred că căsnicia noastră a fost un moment în viața lui, un moment în care și-a găsit liniștea.

Eu nu cred că m-a iubit niciodată, dar asta nu m-a deranjat niciodată. Un om când ajunge să te înșele și să aibă o amantă pe care să o prezinte peste tot, înseamnă că acolo s-au investit niște sentimente. (…) Dacă mama lui sau familia lui nu ar fi dat cu pumnul în masă, ‘Du-te și dă-o afară din casă cu copiii!’, sunt convinsă că Gabi nu ar fi făcut lucrul ăsta”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

Sursă foto: instagram

 

 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre