Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia. Vedeta nu se lasă intimidată: „Nu am fost niciodată singură și fără apărare”…

Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia. Vedeta nu se lasă intimidată: „Nu am fost niciodată singură și fără apărare”…
Când credea că lucrurile s-au mai liniștit, Claudia Pătrășcanu a intrat din nou în probleme. Cineva vrea să-i facă rău.

Claudia Pătrășcanu a făcut declarații șocante în mediul online, afirmând că cineva i-a pus gând rău. Vedeta a luat atitudine.

Claudia Pătrășcanu, amenințată cu bătaia. Vedeta nu se lasă intimidată: „Nu am fost niciodată singură și fără apărare”…

Fosta soție a lui Gabi Bădălău le-a explicat fanilor din online cu ce situație se confruntă. Vedeta spune că sunt multe persoane care îi vor răul, o amenință cu bătaia, trimițându-i totodată și mesaje dure. Claudia nu se sperie atât de ușor și le transmite acestora că nu a fost și nu va fi niciodată fără apărare. În plus, Dumnezeu e cu ea pretutindeni și o ferește de nenorociri.

„Răbdare și rugăciune pentru acești rătăciți”

„Niciodată un om curat cu inima nu poate face rău. Un om curat sufletește poate doar să se apere de cei răi, să se roage și să aștepte. Deci, când vedeti oameni răi, aceea nu au treabă cu Dumnezeu! Există două lucruri care te fac diferit: să rămâi demn, când nu ai nimic și să fii OM când ai totul.

Într-o lume plină de falsități, de răutăți, de oameni sau de „șmecheri” care pun presiune pe tine, care se cred mai presus decât cel de SUS, care considera că banul este puterea supremă, care aplică șantajul și minciuna pentru a încerca să te pună la pământ, ai nevoie doar de demnitate, tărie, înțelepciune, răbdare și rugăciune pentru acești rătăciți. Acțiunile și faptele spun totul, de la o zi la alta. Cine are ochi să vadă, cine are urechi, să audă!

„Câtă bunătate să le acorzi perverșilor?”

Pentru cei care confundă bunătatea cu prostia, trebuie să știe că omul bun e foarteee inteligent. Tace pentru că vrea, închide ochii pentru că vrea, te ajută pentru că vrea și poate, iartă, încearcă să uite, ignoră de multe ori răutățile, dar totul are o limită. Câtă bunătate să le acorzi perverșilor?

Câtă bunătate să acorzi pentru toți mincinoșii sau mincinoasele care vorbesc și șantajează sau amenință lumea? Ajunge! Când ajungi să râzi de cineva care e mai bun decât tine (voi) și ești în stare să calci pe cadavre pentru a face doar rău și n-ai limită și stop, ce crezi că se va întâmpla?

Ce viață crezi că poți să ai? (…) Nu am fost niciodată singură și fără apărare……. asta pentru unii care cred ca dacă dețin puterea pot stăpâni și pământul. (…) Nu mi este frică nici de amenințări cu bătaia, nici de presiunile mesajelor date. Mi-e frică doar de Dumnezeu! Unii sunt și vor rămâne cu bani. Eu sunt și voi rămâne cu Dumnezeu.(…)”, a declarat Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Sursă foto: instagram