Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Înjurături ca la ușa cortului și acuzații grave

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Înjurături ca la ușa cortului și acuzații grave
Sunt doar câteva zile de când Gabi Bădălău a făcut declarații uimitoare la adresa fostei partenere de viață. Claudia Pătrășcanu a ieșit la rampă.

Claudia Pătrășcanu vine să demonteze toate cuvintele lui Gabi Bădălău. Vedeta susține că nimic nu e adevărat.

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă. Afaceristul face acuzații grave, cântăreața s-a săturat de circ și ia atitudine

Păreau în ultima perioadă că au ajuns la gânduri mai bune de dragul copiilor, dar Gabi Bădălău a început să arunce din nou cu săgeți în fosta soție. Afaceristul susține că mama copiilor săi ar angajat detectivi pe care i-a pus pe urmele lui, ba mai mult i-a făcut plângere la poliție, chiar și în ziua în care sora sa și-a pus pirostriile. Când a auzit așa ceva, Claudia Pătrășcanu a luat foc și a promis că va veni cu dovezi cât mai repede posibil, pentru că s-a săturat de circul în care e băgată.

„Niciodată nu sunt în preajma lui copiii, niciodată nu mi se dau la telefon”

„De foarte mult timp, eu nu am mai ieșit și nu am mai spus absolut nimic. (…) L-am ascultat pe distinsul domn Gabi Bădălău, cu acuzațiile grave pe care le-a făcut la adresa mea. (…) Cumva sunt băgată într-un circ, ceva ce nu mi-am dorit niciodată, nu mă caracterizează și nu ține de educația mea și pentru a termina cu circul acesta, în replică, vreau să știți că veți primi un comunicat din partea mea, luni. (…) Nu este adevărat că îi fac plângeri penale.

Mi s-au adus foarte multe jigniri. O să încerc să nu iau în considerare. Sunt obișnuită cu ele. Și când îmi sun copiii îmi închide telefonul și îmi spune ‘*%&*$ . Sun-o pe mama, că nu sunt copiii’. Niciodată nu sunt în preajma lui copiii, niciodată nu mi se dau la telefon. Sunt lucruri pe care eu le voi dovedi cu probe scrise și înregistrări”, a mărturisit artista la Antena Stars.

Sursă foto: instagram