Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu, mai fericită ca niciodată. Pace cu Bădălău, dar detalii despre iubit și fosta soacră

Claudia Pătrășcanu, mai fericită ca niciodată. Pace cu Bădălău, dar detalii despre iubit și fosta soacră
Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a șocat de când a intrat în platou. Vedeta a îmbrăcat un tricou, o pereche de cizme superbe, foarte lungi și... atât. Și a vorbit despre noul iubit și fosta soacră, căreia îi spune și acum: Sărut mâna.

Claudia Pătrășcanu s-a liniștit și în ceea ce-l privește pe Gabi Bădălău, mărturisind că acum „lucrurile s-au mai așezat” și sunt într-o relație normală, în care discută problemele legate de copiii lor.

Băieții au spus că vor să se căsătorească devreme

Micuții Claudiei, de nouă ani și respectiv șapte ani, au șocat-o pe artistă recent când i-au mărturisit că vor să se căsătorească devreme. „N-ar fi rău, pentru că așa aș fi și eu bunică tânără, să vă cresc și eu nepoții. Nicolas a spus că vrea să se căsătorească pe la 23 de ani. Atenție, Gabi! Și Gabriel vrea la 27 de ani, exact când s-a însurat și taică-su.

Numai să aibă noroc în viață de o familie, să fie echilibrat, stabil. Nicolas vrea la 23 de ani pentru că vrea să ajungă un mare fotbalist și a spus că toți sportivii se căsătoresc devreme și au copii”, i-a mărturisit Claudia lui Măruță.

„Nu-mi voi mai face public relația”

Pe cât de deschisă a fost la capitolul copii, pe atât  de reticentă a fost Claudia când a venit vorba de noul său iubit. „După ce am ieșit din căsnicie, am spus că nu-mi voi mai face public relația. Fiind femeie singură, sunt foarte mulți bărbați care mă curtează și mă caută. Dacă-ți arăt instagramul…

Mă cer de nevastă aproape zilnic, nu știu ce văd bărbații la fața mea, la caracterul meu, dar sunt bună de luat de nevastă. Doar că eu nu mai vreau să mă căsătoresc. Nu spun nu hotărât, dar acum sunt în stadiul în care vreau să fac ce vreau, mi se pare atât de mișto viața, vin acasă nu dau explicații  nimănui, stau cât vreau cu copiii. Când te căsătorești, te schimbi și tu și el. De ce să mă leg eu la cap cu basma dacă mi-e bine? În plus, pe oricine aud în jurul meu, divorțează”, s-a destăinuit Claudia.

„Și Gabi, chiar dacă se va căsători, tot cu mine se va găsi pe lumea cealaltă”

Pe de altă parte, Claudia a vorbit și despre cum a reușit să se ierte pe ea, dar și pe cei din jur. „Am reușit să uit tot ce s-a întâmplat pentru că am deschis Biblia și am citit-o. Acolo am citit ce e căsătoria. Cea adevărată e acolo în biserică, la Dumnezeu. Și se spune că ori de câte ori te vei căsători, prima căsătorie rămâne în fața Domnului.

N-am spus-o doar eu, ci și Gigi Becali, pe care-l urmăresc și spune niște chestii foarte tari. Și Gabi, chiar dacă se va căsători, tot cu mine se va găsi pe lumea cealaltă. Doamne ajută să n-avem divorțuri, termene și procese…”, a spus Claudia râzând.

„Icoana s-a scorojit de la lacrimile mele”

De asemenea, Claudia a povestit despre un moment emoționant, atunci când Gabriel, unul dintre băieți, a întrebat-o de ce icoana s-a scorojit. „De la lacrimile mele. E o icoană pe care o am de ani mulți și pe care așa o voi păstra. La nimeni nu e tot timpul roz. Așa s-a întâmpla ca să fim bine acum și eu și tatăl copiilor mei. Eu cred că ne-am grăbit cu căsătoria, s-au mai băgat și oameni din ambele părți, influențe, te mai râcâie unul, te mai scarpină altul.

Claudia Pătrășcanu e mai fericită ca niciodată. Sursă foto: Instagram

Mama ține foarte mult la Gabi, chiar zilele trecute mi-a spus când a venit să-i vadă pe cei mici. E ca și un copil pentru ea, ca și copilul ei. Și ei vorbesc și noi vorbim. Nicholas a avut primul lui turneu și a fost și el și era foarte fericit copilul. Chiar eu i-am scris că are turneu, poate reușește să meargă”, a mai spus Claudia.

„Unii părinți sunt foarte toxici pentru noi”

Claudia a vorbit și despre un psiholog care a vorbit despre faptul că „unii părinți sunt foarte toxici pentru noi”, dar și despre fosta soacră. „Ar trebui să fim lăsați să decidem singuri. Eu trag cât pot și lupt să prindă copiii de la mine exact ce trebuie în educație. Îi învăț să le placă munca, să fie responsabili cu viața, să stea departe de lucrurile rele, să fie familiști, să aibă credință. Fără Dumnezeu nu facem nimic”, a continuat cântăreața. Și tot Biblia, a spus Claudia, a învățat-o să-i ierte și pe părinții lui Bădălău.

Relațiile dintre Claudia și Gabi s-au îmbunătățit. Sursă foto: instagram

„Când mă lua de gât și-mi spunea Clau, spuneam că e tata”

„Eu am ținut la oamenii aceștia, cel puțin pe tatăl lui Gabi l-am iubit, pentru că simțeam că e tatăl care mi-a lipsit. Când mă lua de gât și-mi spunea Clau, spuneam că e tata. De aceea, am suferit foarte tare. Și cu mama lui la fel… Mă rog pentru sănătatea lor, sunt bunicii copiilor mei și eu mama nepoților lor. Singurii nepoți. Au fost acuzații pe nedrept… mai avem un apel care a fost făcut pentru program. Și procesul cu mama soacră, care m-a dat în judecată.

„După câte s-au întâmplat, cu rău și bine, eu tot Sărut mâna îi spun”

Și îmi pare rău că s-a ajuns aici. Îmi transmite și acum lucruri urâte, mi-au spus copiii. Mi-aș dori să vorbești tu cu ei. (…) Eu nu pot să urăsc pe cineva. Dar le rezolvă Dumnezeu pe toate. (…) Săptămâna viitoarea e ziua dumneaiei și am făcut schimb de week-end-uri cu Gabi să fie copiii cu ea. (…) După câte s-au întâmplat, cu rău și bine, eu tot Sărut mâna îi spun. Așa am fost educată ”, i-a spus Claudia lui Măruță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre