Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu l-a invitat pe Bădălău la casa din Constanța. S-a lăsat cu petrecere

Claudia Pătrășcanu l-a invitat pe Bădălău la casa din Constanța. S-a lăsat cu petrecere
25 noiembrie a fost un moment inedit atât pentru Gabi Bădălău, cât și pentru Claudia Pătrășcanu. Artista a dat petrecere de ziua fiului său cel mare.

La împlinirea celor nouă ani, Claudia Pătrășcanu și-a dorit să-i facă lui Gabriel o altfel de petrecere. I-a chemat acasă pe cei mai buni prieteni ai băiatului, dar și pe Gabi Bădălău. Pentru că marea dorință a micuțului a fost ca la aniversarea lui să fie prezenți ambii părinți.

Cântăreței i s-a părut un moment potrivit ca afaceristul să stea câteva ore alături de fiii săi, așa că l-a primit cu bucurie pe fostul soț în casa de la Constanța, unde s-a mutat cu câteva luni în urmă. Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu Claudia, Gabi Bădălău are o relație extraordinară cu băieții și îi vizitează ori de câte ori poate.

Băieții Claudiei Pătrășcanu s-au distrat pe cinste alături de tatăl lor

„A venit Nicolas și îmi spune: „Poți să îi faci lui tati ceva de mâncare, că îi este foame?”

După multă vreme în care au aruncat cu noroi unul în celălalt, Claudia și Bădălău au îngropat securea războiului. Dovadă că Nicolas și-a rugat mama să-i pregătească ceva de mâncare tatălui, căruia i se făcuse foame… „A fost suficientă o petrecere, o va ține minte toată viața (…) Și acum Gabi a fost prezent.

A venit la mine acasă, a petrecut cu copiii câteva ore. A mai fost, de câte ori vine în Constanța îl invit în casă, să petreacă timpul cu copiii, să se joace, ce vor ei, să îl îmbrățișeze. A stat câteva ore cu cei mici, nu i-am deranjat. Au stat împreună, nu i-am deranjat, doar i-am dus de mâncare, atât (…)

Bădălău s-a simțit ca la el acasă în vizită la Claudia Pătrășcanu

A venit Nicolas și îmi spune: „Poți să îi faci lui tati ceva de mâncare, că îi este foame?”. Pentru că Gabi îi spune lui Nico sau lui Gabi”, a povestit Claudia Pătrășcanu, la emisiunea Star Matinal. Cei trei s-au distrat pe cinste, iar tatăl i-a trimis un mesaj fiului său și pe rețelele de socializare.

„Te iubesc și te prețuiesc cu toată credința și iubirea pentru Dumnezeu”

”Gabriel… băiatul meu cel mare… azi este despre el. 9 ani de împlinire, fericire și recunoștință”, au fost cuvintele afaceristului scrise pe rețeaua socială. Și Claudia a trimis un mesaj pentru fiul său cel mare și a postat mai multe fotografii cu cei doi copii. ”Nu știu când au trecut, dar sunt recunoscătoare pentru ei și mă rog pentru alți ani cu sănătate și binecuvântare. La mulți ani, inima mea. Te iubesc și te prețuiesc cu toată credința și iubirea pentru Dumnezeu… cel care te-a trimis la mine”, a spus, emoționată, Claudia Pătrășcanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre