Simona Ionescu / Redactor Șef

Claudia Pătrășcanu, sfaturi prețioase primite de la Stela Popescu. Mărțișorul se anunță cu surprize pentru cântăreață

Claudia Pătrășcanu, sfaturi prețioase primite de la Stela Popescu. Mărțișorul se anunță cu surprize pentru cântăreață
Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu nu doar că nu se termină, ci a ajuns la un alt nivel. Iată ce se va întâmpla pe 1 martie.

În timp ce Bianca Drăgușanu a luat atitudine împotriva Claudia Pătrășcanu, cântăreața pare că nu-i pasă de nimic.

Fosta soție a lui Gabi Bădălău are mare grijă de imaginea ei și, într-o postare recentă pe contul de socializare, îi mulțumește și acum regretatei actrițe Stela Popescu pentru sfaturile pe care i le-a dat. Ești cel mai bun “medic estetician”. Regimul tău face mereu minuni și mă readuce la kilogramele dorite. Doamna Stela Popescu mi-a spus așa: Clau, frumusețea naturală e cartea de vizita a unei femei!

Îmi aduc aminte perfect aceste vorbe și le-am respectat cu sfințenie. Pe atunci, 2013, îi luam un interviu despre frumusețe și mâncare. Așadar, prelungiți-vă frumusetea cât se poate de bine și mult. Apelați la intervenții doar atunci când este necesar”, susține Claudia. Să fie oare aceste cuvinte cu țintă directă către operațiile estetice ale Biancăi Drăgușanu?

Drum bun… 

În altă ordine de idei, Claudia a primit vestea că pe 1 martie se va întâlni față în față cu Bianca Drăgușanu, care a dat-o în judecată, după ce ambele și-au aruncat cuvinte grele. Cele două grații s-au certat ca la ușa cortului, iar Bianca a fost deranjată de vorbele Claudiei și a acționat în consecință.

Actuala iubită a afaceristului spune că în urma scandalului ea a pierdut și mai multe contracte de imagine în valoare de zeci de mii de euro, așa că i-a deschis proces rivalei sale. Primul termen va avea loc pe 1 martie.

Claudia Pătrășcanu pare mai liniștită ca niciodată și i-a urat Biancăi ”drum bun” în demersurile sale, menționând că va trebui să vină cu dobânzi.

„Am alte priorități în viață și treburi serioase, ăștia care nu au treabă, să deschidă procese”

”Drum bun până la Constanța. Oricine în zilele noastre de acum poate să deschidă un proces, important să ai dovezi pentru a deschide un proces, dovezile contează. Grijile mele sunt altele, copiii mei, activitatea mea, eu am treabă, nu stau, eu chiar am treabă serioasă. Am alte priorități în viață și treburi serioase, ăștia care nu au treabă, să deschidă procese. Eu am multe responsabilități”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre