Simona Ionescu / Redactor Șef

Clipe de coșmar la Survivor România. O faimoasă s-a accidentat grav!

Clipe de coșmar la Survivor România. O faimoasă s-a accidentat grav!
Au apărut primele probleme în competiția Survivor România 2021. O concurentă a trecut prin momente grele în Republica Dominicană, motiv pentru care colegii ei din echipa Faimoșilor erau pe cale să apeleze la medici.

Competiția Survivor România 2021 a început în forță, dar și cu probleme. O concurentă s-a accidentat pe traseu. Ea i-a îngrijorat extrem de rău pe colegii de echipă. Faimoșii dar și producătorii emisiunii au fost la un pas de a chema doctorii după ce Majda Aboulumosha s-a prăbușit la pământ și respira cu dificultate.

Majda Aboulumosha, accidentată grav pe traseu

Actrița apare căzută la pământ în clipul de promovare al episodului din 14 ianuarie. Ea este înconjurată de colegii faimoși, respirând cu greu. Unul dintre concurenți spune: „Ușor! Ușor!”, atunci când toți se năpustesc asupra ei încercând să îi ofere primul ajutor.

Nu este singurul moment care va ține cu sufletul la gură publicul telespectatori. Ediția din 14 ianuarie vine și cu o serie de conflicte noi, stresul fiind deja cel care comandă și a pus stăpânire pe concurenți. Zanni mărturisește că există foarte multă falsitate în tabăra lui. Simona Hapciuc sare la un moment dat la bătaie, după ce unul dintre Războinici face o remarcă despre ea.

„Echipa mea e din ce în ce mai falsă. Au avut cumva la un moment dat curajul să-și spună frustrările, dar iar le-au înecat, le-au îngropat și azi s-au luat toți în brațe”, este comentariul făcut de Zannidache. El a început un adevărat război împotriva celor care pare că nu își dau tot interesul pentru echipă.

O serie de conflicte noi

În ediția de ieri, copilul de suflet al lui Alex Velea le-a criticat în termeni foarte duri pe Amna și Alexandra Stan. El a spus că fetele nu sunt în stare de nimic și că trag echipa în jos. Cât despre Simona Hapciuc, cineva din echipa adversă face un comentariu pentru care ar merita măcar o mustrare din partea producătorilor: „E cea mai c**ă!, Aia, Hapciuc aia!”. Simona ia foc când aude această remarcă și îl înfruntă pe cel care a vorbit în acest fel. De aici se naște un întreg scandal.

De asemenea, Jador va fi din nou în centrul atenției, luându-se la bani mărunți cu un războinic, în stilul său caracteristic, căci manelistul s-a înțepat cu echipa adversă din primele minute după ce a pășit în Dominicană.

Ducesa de York e scriitoare consacrată. Ce carte se pregătește să lanseze

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre