Simona Ionescu / Redactor Șef

„Cobra” Tate a crescut un șarpe la sân. E incredibil ce-i făcea iubita, în secret – Documente exclusive

„Cobra” Tate a crescut un șarpe la sân. E incredibil ce-i făcea iubita, în secret – Documente exclusive
În dosarul DIICOT în care frații Tate sunt acuzați de trafic de persoane și viol, au fost reținute, pe lângă cei doi afaceriști milionari, o fostă polițistă, Luana Radu, dar și iubita lui Andrew „Cobra” Tate, Georgiana Naghel.

Georgiana Naghel ar putea să-și negocieze libertatea cu procurorii DIICOT, după ce a fost arestată alături de iubitul ei, Andrew „Cobra” Tate, de fratele acestuia, Tristan, și de fosta polițistă Luana Radu, de la Poliția Capitalei. Spy News dezvăluie în exclusivitate cum tânăra era dispusă să își „vândă” iubitul încă de acum câțiva ani, mai exact din perioada în care Tristan Tate era într-o relație cu Bianca Drăgușanu.

Acela ar fi fost un moment în care tânăra a simțit că e o oportunitate de a face rost de bani, astfel că a contactat un jurnalist prin intermediul aplicației Facebook Messenger, oferindu-se să furnizeze detalii despre afacerile fraților Tate, dar și locațiile în care ajungeau aceștia, susținând că avea  acces la agenda celor doi și știa cu cine se vor întâlni, unde și când.

Incredibil cum își negocia iubita lui Tate comisioanele ca să îl trădeze pe acesta și pe fratele lui

Ea a stabilit și prețul trădării: 200 de euro. Adică aproximativ 950 de lei, la momentul respectiv. Georgiana Naghel a cerut, pentru a-i turna pe frații Tate, câte 500 de lei, pentru fiecare informație  care viza întâlnirile amoroase ale acestora, mai arată sursa citată.

„Eu ți-aș putea da mai multe informații despre frații Tate. Totul are un preț. Depinde cât ați fi dispuși să plătiți pentru fiecare informație pe care nimeni altcineva în afară de mine și de băieți nu o știu”, îi spune tânăra jurnalistului. Când acesta îi spune că nu poate plăti pentru informații, continuă:

„Înțeleg ce zici, dar tot prefer bani. După cum bine știi, nimic nu e gratis, mai ales informații de exemplu: cum au făcut ei bani și cu cine și-au petrecut nopțile prin hoteluri. (…) Eu nu sunt oricine, eu sunt cea care se ocupă de ei tot timpul, rezervări, întâlniri etc. (…) Cât sunteți dispuși să dați pentru fiecare informație?”, continuă Georgiana Naghel. Când e întrebată concret ce „tarife” are, ea e directă: „200 de euro pentru informațiile mai „picante” și hai să zicem 500 de lei pentru fiecare tipă / amantă cu numele hotelului și perioada”, a punctat tânăra.

Frații Tate, arestați preventiv înainte de Revelion

Amintim că în data de 29 decembrie 2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.


„În cauză s-a reținut că, la începutul anului 2021, 4 suspecți (doi cetățeni britanici și doi cetățeni români) au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane. Persoanele vătămate au fost recrutate de cetățenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenția de a întemeia o relație de căsătorie/concubinaj și existența unor sentimente reale de iubire (metoda loverboy).

Acestea au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializarede material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori.

Până în prezent au fost identificate 6 persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracțional organizat.
Cu privire la infracțiunea de viol s-a reținut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată a fost constrânsă, în două ocazii diferite, de un suspect prin exercitarea de violențe fizice și presiuni psihologice să întrețină relații sexuale.

La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au fost conduse, în vederea audierii, 4 persoane despre care există bănuiala rezonabilă că sunt implicate în activitatea infracțională. În urma audierilor, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de cele 4 persoane”, a transmis DIICOT.

Sursa foto: Spy News, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre