Simona Ionescu / Redactor Șef

Codrin Ștefănescu, detalii noi despre maladia care l-a pus la pământ. „Mi-a trecut glonţul pe la ureche, din nou”

Codrin Ștefănescu, detalii noi despre maladia care l-a pus la pământ. „Mi-a trecut glonţul pe la ureche, din nou”
Codrin Ștefănescu luptă din răsputeri să se însănătoșească și speră la final toate lucrurile se vor așeza.

Maladia l-a făcut pe Codrin Ștefănescu să ia o pauză de la viața politică și să-și vadă de sănătate. Ce se întâmplă acum cu politicianul.

Până în acest moment, susține Codrin Ștefănescu, a urmat trei faze ale tratamentului și urmează să se reîntoarcă în Elveția pentru o posibilă operație. Printre tratamentele administrate, politicianul a apelat și la un tratament naturist pe bază de ghimbir, care spune că i-a făcut foarte bine. Nu i-a fost deloc ușor în perioada tratamentului, mai ales că au existat și câteva reacții adverse.

Codrin Ștefănescu, în cea mai bună perioadă a vieții

„În a treia însă au existat nişte reacţii adverse ale organismului şi a trebuit să mă opresc pentru o perioadă”

„Chiar în seara asta, de luni spre marţi, mă reîntorc la medicii din străinătate care mă tratează. Nu vă pot da toate detaliile, fiindcă am semnat un contract medic-pacient care nu-mi permite să ofer detalii. Nici măcar despre ce boală e vorba. În primele două faze ale tratamentului a fost destul de bine.

În a treia însă au existat nişte reacţii adverse ale organismului şi a trebuit să mă opresc pentru o perioadă. Am avut şi o latură naturistă a tratamentului, despre care cred că a dat rezultate.

„Sunt foarte apreciate şi afinele de pădure sau ceaiul verde”

La recomandarea medicilor, am dat curs şi unui tratament naturist. Spre exemplu, am folosit în cadrul tratamentului extractul de ghimbir, sub forma unei capsule. Am fost destul de surprins să aflu că cei din străinătate îl consideră foarte folositor, în cazul meu.

Mai mult, mi-au spus că în forma în care e comercializat la noi e foarte bun, fiind şi mai aspru. Şi nici n-a costat mult, doar 30 de lei flaconul. Asta ca să vadă toţi în ce ţară trăim! De asemenea, sunt foarte apreciate şi afinele de pădure sau ceaiul verde.

„Nu mă las! Mai ales dacă mă va ajuta şi organismul puţin”

Am spus, încă de acum câteva luni, că voi lupta până la capăt, în felul meu, cu Doamna cu Coasa! Am reuşit să o păcălesc o dată, la 21 decembrie 1989! (…) Voi afla, în prima parte a lunii mai, după analize foarte atent desfăşurate, dacă tratamentul prescris a avut sau nu rezultatul scontat.

Am două opţiuni în faţă. Fie voi continua încă două luni acest tratament, fie va trebui să mă supun unei intervenţii chirurgicale la microscop. Aş spune că până acum mi-a trecut glonţul pe la ureche, din nou. Dar, nu mă las! Mai ales dacă mă va ajuta şi organismul puţin”, a declarat Codrin Ștefănescu pentru Impact.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre